Linde helpt Renault Sport Formula One Team

“Formule 1 is een A-merk, gekenmerkt door performance, kwaliteit en met de nodige bravoure. Diezelfde kenmerken vinden we terug bij Linde.”
Praktijkcase Renault Sport Formula One Team;
Het Renault Sport Formula One team doet sinds 1977 mee met de top in de Formule 1. Met rijders als Alain Prost en Fernando Alonso haalden ze meerdere keren het podium.

Logistieke uitdaging:

Formule 1 is zeer tijdsgebonden. Ieder team krijgt een timeslot waar binnen alles opgezet moet worden. Verkeerde of geannuleerde leveringen levert grote problemen op. Er moet met precisie gewerkt worden, zodat niets beschadigd. Daarnaast is het landschap heuvelachtig, waardoor er krachtige machines nodig zijn.

Logo team Renault - MotracLinde Formule 1

Formule 1 Linde heftruck Renault

Formule 1 Linde heftruck

Resultaten:

"De precisie van een Linde heftruck is ongeëvenaard en dat is belangrijk in deze sector. Dat ontgaat ook de andere teams niet. Bovendien gaat het hier over zeer krachtige machines, iets wat op dit parcours een noodzaak is". De Linde H30 en H50 worden geleverd met vorken van 2 meter, zodat ze verder kunnen reiken in de vrachtwagens bij het laden en lossen. De BlueSpot zorgt voor veiligheid in de gangen van het circuit.

Oplossing:

“De samenwerking tussen Linde en Formule 1 is er eigenlijk eentje van het logische type. Quality brands team up. Formule 1 is een A-merk, gekenmerkt door performance, kwaliteit en met de nodige bravoure. Diezelfde kenmerken vinden we terug bij Linde.”

Formule 1 Linde heftruck Pirelli banden

Formule 1 Linde heftruck

Formule 1 Linde heftruck Renault Sport

Formule 1 Linde heftruck

Praktijkcase Aviko

Veiligheid

Veiligheid bij Aviko

“De veiligheid en het veiligheidsbewustzijn zijn merkbaar verbeterd.”

Praktijkcase voestalpine

Veiligheid

Intern Transport voestalpine Polynorm

“We streven binnen het intern transport naar maximale ontzorging, een alternatief voor de dieseltrucks en terugdringing van schades. MotracLinde bood ons hiervoor de beste mogelijkheden.”

Klantcase-Parlevliet

Optimalisatie van Intern Transport

Parlevliet & Van der Plas: 20% daling ziekteverzuim

“De Linde heftrucks zijn van een zodanige kwaliteit dat de economische levensduur langer is dan bij andere merken.”