Tekst

Goed getrainde chauffeurs: minder letsel en schade

Met de juiste trucktraining zorgt u voor een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers. Het streven is altijd nul ongevallen en nul schades. Het opleiden van uw medewerkers draagt bij aan een efficiënte en kostenbesparende werkomgeving. Structureel grip krijgen op de macht der gewoonte van uw medewerkers voorkomt ongevallen en schades. Trainen op gedrag is daarom net zo belangrijk als trainen op vaardigheden.

Voordelen van onze veiligheidstrainingen:

  • Training in uw eigen werkomgeving of in simulatiemagazijnen (diverse locaties in NL)
  • Ervaren én gecertificeerde trainers
  • Certificaat na deelname (CCV en SOG-VCA behoren tot de mogelijkheden)
heftrucktrainingen Motrac
heftrucktrainingen Motrac
Tekst

Inhoud trainingen: theorie én praktijk!

De trainingen bestaan uit een theorie en een praktijk gedeelte. In het theoriegedeelte wordt ingegaan op:

  • Veilig rijgedrag
  • Voorkomen van ongelukken
  • Onderhoud

In het praktijkgedeelte gaan de cursisten de theorie direct toepassen op de trucks.

Maatwerk trainingen

Al onze trainingen zijn maatwerk en dus toegespitst op uw wensen. Wij stemmen de exacte inhoud en de focusgebieden van de training met u af. The Knowledge is onze ervaren partner in trainen en opleiden.

Tekst

InCompany of in één van de simulatiemagazijnen

Bij voorkeur wordt de training op uw bedrijfslocatie gegeven (InCompany). Zo is de training namelijk zo realistisch mogelijk en kan deze ook direct afgestemd worden op uw situatie. Trainingen kunnen ook verzorgd worden in één van de simulatiemagazijnen in Hoogvliet-Rotterdam, Eindhoven of Tilburg. Bijna elke situatie kan nagebootst worden.

Certificaat: verplicht volgens Arbowet

Na afloop van de training ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname. Hiermee voldoet u als werkgever aan de Arbowet. Als er onverhoopt toch een ongeval plaatsvindt, dan heeft een bedrijf er in ieder geval alles aan gedaan om ongevallen op de werkvloer te voorkomen. Deze certificering is bij een dergelijke situatie ook een belangrijk punt richting de arbeidsinspectie. Een CCV of SOG-VCA certificering behoort tot de mogelijkheden.

Heftruck trainingen

Heftruck trainingen

Een veilige werkomgeving voorkomt niet alleen onnodige schades en persoonlijke letsel. Het verhoogt tevens de performance in bedrijfsvoering en zorgt voor een forse kostenbesparing.

Magazijntruck trainingen

Magazijntruck trainingen

De trainingen worden gegeven in kleine groepen. Zo krijgt iedere deelnemer de juiste aandacht tijdens de cursus. Ook verbetert hierdoor de rijvaardigheid van de cursisten aanzienlijk.

Advies over onze trainingen?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.