Nieuwe meeloopstapelaars voor uiteenlopende toepassingen
Op radar gebaseerd hulpsysteem verbetert de veiligheid tijdens achteruitrijmanoeuvres.
Nieuwe automatiseringsoplossingen vereenvoudigen de inbedrijfstelling en het onderhoud
In de dynamische wereld van warehousing en logistiek is verandering de enige constante.

Onze producten

Magazijnstellingen
Motrac Palletstelling

Magazijnstellingen

Ons aanbod magazijnstellingen bestaat uit o.a. palletstellingen, inrijstellingen en grootvakstellingen.

Elektrische heftrucks
Linde elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks

De elektrische heftruck van Linde zijn voorzien van een unieke as-constructie. Zowel als driewiel als vierwiel heftrucks en uiteraard is lithium-ion een optie.

Diesel, LPG & CNG heftrucks
H20 - H35 Linde heftruck

Diesel, LPG & CNG heftrucks

Met de hydrostatische aandrijving zijn de compacte verbrandingsheftrucks van Linde met afstand de zuinigste in de markt. Diesel, LPG of CNG uitvoering.

Reachtrucks
Linde R16 reachtruck

Reachtrucks

De reachtrucks van Linde zijn comfortabel, krachtig, veilig én efficiënt. Daarnaast leveren ze hoge prestaties en zijn ze laag in energieverbruik.

Orderverzameltrucks
N20 Linde orderverzameltruck

Orderverzameltrucks

Wilt u het orderpicken binnen uw magazijn efficiënter maken? Met de Linde orderverzameltrucks werkt u snel, flexibel en efficiënt.

Zware heftrucks
Linde thermische IC heftruck HT100 HT180 Ds vrijstaand

Zware heftrucks

Veelzijdige en robuuste heftrucks voor het vervoer van zware lasten, inclusief lege containers met een hefvermogen van 10 tot 48 ton.

Elektrische pallettrucks
Linde T16 elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks

De Linde pallettrucks zijn veelzijdige trucks met slanke vormgeving en laag chassis. Ideaal voor toepassingen in krappe ruimtes.

Stapelaars
Linde stapelaar D12_AP

Stapelaars

Probleemloos laden en lossen met de Linde stapelaars. De stapelaars bieden een bijzonder goed zicht dankzij het ontwerp van de mast.

AGV's en robotics
Linde P-matic

AGV's en robotics

Volledig schaalbare Robotica-oplossingen die kunnen nadenken en autonoom kunnen werken naast mensen.

Smalle gangen trucks
Linde Smalle gangen K-truck

Smalle gangen trucks

De nieuwe generatie smalle gangen trucks van Linde brengen palletverwerking en orderpicking in smalle gangen naar een hoger niveau.

Trekkers en platformwagens
Elektrische Linde trekkers en platformwagens

Trekkers en platformwagens

De elektrische platformwagens van Linde bieden een veilige en comfortabele werkplek en zijn geschikt voor het transport van materialen in diverse industrieën.

Handpallettrucks
Linde M25 vrijstaande pallettruck

Handpallettrucks

Makkelijk hanteerbare handpallettrucks met hefvermogens tot 2,5 ton.

Waar wij voor staan

Oplossingen per toepassing

Oplossingen per toepassing

Keuze uit 10 verschillende categorieën heftrucks en magazijntrucks. Daarnaast levert Motrac magazijnstellingen en automatiseringsoplossingen. Afgestemd op unieke toepassingen voor oplossingen Op-Maat.

Thuis in uw sector

Thuis in uw sector

Elke branche kent specifieke eisen, wensen, wetgevingen en prioriteiten. We hebben jarenlange expertise opgebouwd binnen verschillende bedrijven en sectoren, waarbij we streven naar unieke oplossingen.

Energie, veiligheid en productiviteit

Energie, veiligheid en productiviteit

Motrac biedt u een breed scala aan veiligheidsproducten én uiteraard hebben wij altijd de best passende energie-oplossing voor uw operatie.
Tekst

Daarom Motrac

In de afgelopen 65 jaar is Motrac uitgegroeid tot toonaangevende logistieke totaalaanbieder voor intern transport. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorm logistiek netwerk en expertise om uw onderneming Op-Maat te bedienen.

Veiligheid en efficiënt werken tot op grote hoogte, van standaard goederen tot het verplaatsen van chemicaliën. Of het nu gaat om een eenvoudige of complexe warehouse omgeving. Wij denken graag met u mee over oplossingen Op-Maat.

Veiligheid, energie, duurzaamheid, connectiviteit en flexibiliteit zijn onmisbare uitgangspunten waarover onze experts uw graag adviseren. Bij welke uitdagingen mogen we u helpen?

Wij bieden

Producten voor iedere toepassing

Producten voor iedere toepassing

Van een ruim aanbod aan magazijntrucks en geautomatiseerde trucks die autonoom kunnen opereren tot heftrucks bestemd voor de meest zware omstandigheden. Van standaard configuraties tot oplossingen Op-Maat. En van magazijnstellingen tot warehouse-automatiseringsoplossingen.

Linde Approved Occasions - Refurbished

Linde Approved Occasions - Refurbished

Betrouwbaar intern transport nodig, maar wilt u (nog) niet in een nieuwe machine investeren? Motrac biedt gebruikte Linde hef- en magazijntrucks tegen scherpe prijzen en met vele klantspecifieke mogelijkheden.

Verhuur - flexibele inzet bij piekperiodes

Verhuur - flexibele inzet bij piekperiodes

Snel, betaalbaar en flexibel een magazijn- of heftruck huren? Wij beschikken over een huurvloot van maar liefst 2.800 direct beschikbare Linde trucks. Ook bieden wij flexibiliteitsoplossingen, waarbij u zelf aan de knoppen draait om piekperiodes op te vangen.

24/7 onderhoud met ruim 15.000 onderdelen direct beschikbaar

24/7 onderhoud met ruim 15.000 onderdelen direct beschikbaar

Landelijke dekking - vakbekwame en ervaren monteurs - diverse soorten servicecontracten - hulp op afroep. Met meer dan 15.000 officiële Linde onderdelen op voorraad en binnen 24 uur geleverd, houden we samen uw operatie aan de gang.

De laagste kosten per pallethandeling

De laagste kosten per pallethandeling

Linde trucks werken sneller, zijn zuiniger en staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Dit verhoogt úw productiviteit. Daarnaast zorgt het ergonomische ontwerp voor minder ziekte verzuim, waardoor uw kosten per pallethandling aanzienlijk dalen.

Innovatieve oplossingen

Innovatieve oplossingen

Veiligheid, productiviteit en de juiste energiebron zijn bepalend binnen het intern transport. Met het Linde programma bent u verzekerd van innovatieve en betrouwbare oplossingen. Daarnaast biedt Motrac oplossingen Op-Maat, afgestemd op uw proces en behoefte.

Vaak gelezen