Tekst

Voor een precieze én efficiënte opslag en transport van goederen

Krappe en volle magazijnen, zeer hoge stellingen, smalle gangen? Met onze Linde trucks is de opslag en transport van uw goederen geen probleem. Met ons ruime aanbod aan magazijntrucks kunt u voor ieder type magazijn en voor elke toepassing de juiste truck vinden voor een efficiënte opslag en transport van uw goederen:

  • Elektrische pallettrucks: Voor ergonomisch transport voor lasten tot 3 ton
  • Reachtrucks: Voor comfortabele opslag van lasten tot 2,5 ton en tot 13 m hoogte
  • Stapelaars: Ideaal voor opslag van lasten tot 2 ton en tot 5,32 m hoogte
  • Smalle gangen trucks: Modulair samen te stellen en voor inzet in de smalste gangen, capaciteit tot 1,5 ton en 18 m hoogte
Tekst

Ergonomisch manoeuvreren in krappe omgevingen

Of je nog even de laatste paar meters moet afleggen of goederen over een middellange afstand moet vervoeren in krappe ruimtes. Met de elektrische pallettrucks van Linde weet u dat het transport veilig én ergonomisch uitgevoerd kan worden. Beschermend bestuurdersplatform, snel reagerende remsystemen, extreme wendbaarheid en lange dissel. Bij het ontwerp is er altijd rekening gehouden met de operator. En door het uitgebreide aanbod EPT’s is er voor ieder magazijn of ieder transport van en naar een vrachtwagen een oplossing.

Linde T16 elektrische pallettruck met pallet met dozen
T20 SP elektrische pallettruck voor transport in het warehouse
Tekst

Uiterst efficiënt de hoogte in

In magazijnen met hoge stellingen zijn het zicht en de ruimte om te manoeuvreren vaak beperkt. De reachtrucks van Linde zijn zo ontworpen om ook in deze omstandigheden uw goederen uiterst efficiënt te transporteren en op te slaan. Het speciale display en verschillende assistentiesystemen helpen de bestuurder de truck veilig en snel te manoeuvreren en de goederen weg te zetten tot een hoogte van 13 meter.

Linde reachtrucks voor opslag en transport
R14X Linde reachtruck opslag in stellingen
Tekst

Doordat de bestuurder dwars op de reachtruck zit, kan hij eenvoudig beide rijrichtingen in het oog houden. Daarnaast kan de mast met daaraan de vorken in zijn geheel naar binnen en buiten geschoven worden. Dat maakt dat een reachtruck een stuk compacter is dan een heftruck. Een ander verschil tussen een reachtruck en een heftruck is dat een reachtruck een kleinere draaicirkel heeft dan een heftruck. Deze voordelen maken een reachtruck geschikt voor magazijnen en warehouses.

Tekst

Compacte stapelaars ideaal in krappe magazijnen

Linde beschikt over een ruim assortiment aan elektrische stapelaars voor het snel en eenvoudig wegzetten van een last in het magazijn. De stapelaars bieden bijzonder goed zicht dankzij het ontwerp van de mast. Het portfolio van Linde Material Handling bestaat uit meeloop stapelaars, platform stapelaars en meerij stapelaars. Zo bieden wij u een ruime keuze, waardoor er voor u altijd een logistieke oplossing Op-Maat verkrijgbaar is.

Opslag en transport met D12 R en RW dubble stacker
L16 elektrische stapelaar voor transport en opslag
Tekst

Smalle gangen trucks die opslag van goederen naar een hoger niveau brengen

Het unieke veelzijdige modulaire ontwerp van de Linde man-up smalle gangen truck en de Linde man-down smalle gangen truck garandeert een truck op maat voor iedere toepassing. U heeft keuze uit 64 verschillende hefmastvariaties en tussen 10 verschillende cabinebreedtes in 2 verschillende versies. En met de maximale hefhoogte tot 18 meter kunt u zelfs in de hoogste magazijnen nog altijd veilig en met een grote precisie bij de hoogste niveaus.

Met het unieke Dynamic Reach Control (DRC) worden schommelingen van de mast gecompenseerd via gerichte tegenbewegingen. De bestuurder hoeft bij de opslag van de goederen niet te wachten tot de mast met schommelen stopt en kan ladingen daardoor sneller en preciezer in de stellingen leggen. Dit verhoogt de doorvoersnelheid tot wel 25% in vergelijking met een systeem zonder optionele sensoren voor ladingherkenning.

Opslag en transport met K truck in smalle gang
Opslag en transport met man up K truck in smalle gang

Vrijblijvend advies van een warehouse expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.