Tekst

Heeft u hoogwaardig intern transport nodig, maar wilt u (nog) niet in een nieuwe machine investeren? Motrac Apeldoorn geeft een ruime voorraad trucks met aantoonbare logistieke ervaring een ‘tweede’ leven. Zo heeft u de kwaliteit én de garantie van een nieuwe heftruck of magazijntruck, voor de prijs van een gebruikte truck. Alle trucks voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

  Gebruikte heftrucks en magazijntrucks

  Gebruikte heftrucks en magazijntrucks

  De trucks voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

  Linde Approved Trucks via Motrac

  Linde Approved Trucks via Motrac

  Dankzij dit programma koopt u gebruikte heftrucks die aan alle fabrieks- én kwaliteitseisen voldoen die Linde wereldwijd aan haar heftrucks stelt.

  Onze vestiging in Apeldoorn richt zich specifiek op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere magazijntrucks. Al onze occasions voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk.

  Kom gerust langs in deze vestiging om te zien of er een interessante occasion voor u beschikbaar is. Ook nemen wij u mee door het hele proces van binnenkomst van de tweedehands (hef)truck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck.