Tekst

Wij kennen uw markt

Elke branche kent specifieke wensen, eisen, wetgevingen en prioriteiten. We hebben bij Motrac jarenlange ervaring en expertise opgebouwd binnen verschillende bedrijven en branches. Hierdoor kunnen we u uitstekend assisteren bij het vinden van een oplossing op maat.

Voor iedere branche staan we klaar met persoonlijk advies en met passende producttoepassingen en ondersteuning. Staat uw branche er niet tussen? Dat kan, we zijn altijd in ontwikkeling. Bel ons gerust voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Logistiek en transport

Transport & logistiek

Transport & logistiek

In de transport & logistiek sector is het van groot belang dat u uw goederen snel en betrouwbaar van A naar B krijgt. Daarbij moet u ook kunnen rekenen op het juiste interne transport.
E-commerce-trucks in warehouse

E-commerce

E-commerce

De groei van de e-commerce sector zorgt ervoor dat webwinkels, om hun concurrenten voor te blijven, moeten kunnen voldoen aan snelle levertijden en de zekerheid van het kunnen leveren.
E25 heft witgoed

Retail non-food

Retail non-food

Om in de non-food sector ieder product op de juiste manier te verplaatsen, is er vaak behoefte aan voorzetapparatuur voor specifieke toepassingen. Motrac heeft een ruime range aan oplossingen.
Linde N20 in retail food industrie

Retail food

Retail food

Met onze efficiënte en betrouwbare heftrucks en magazijntrucks zorgen wij dat u kunt inspelen op snelle levering ende hoge eisen die klanten stellen.  
Verbrandingstruck met pallets met kisten appels

AGF en agri

AGF en agri

Als ‘de tijd rijp is’ om bijvoorbeeld te plukken, te oogsten of te voederen, moet u kunnen vertrouwen of uw materiaal. En dat snappen wij bij Motrac.
Linde trucks voor de bouwsector

Bouw

Bouw

Werken in de bouw vraagt om maximale inzet en pure kracht. Niet alleen van de werknemers, toch vooral ook van het materieel.
Linde truck voor de chemische industrie

Chemie

Chemie

Linde trucks staan bekend om hun betrouwbaarheid en veiligheid. Aspecten die zeker in de chemische sector niet onderschat mogen worden.
Ter Steege Linde DIY reachtruck

DHZ / Bouwmarkt

DHZ / Bouwmarkt

Gebruiksvriendelijke en compacte heftrucks, reachtrucks en pallettrucks, geschikt voor kleine ruimtes.
E50 heftruck rijdt met rol papier

Papier, hout & drukkerijen

Papier, hout & drukkerijen

Grote rollen papier, extreem grote pakketten karton of zware pallets met hout te verplaatsen? Onze Linde trucks zijn inzetbaar bij iedere toepassing.
Linde trucks voor de recycling branche

Recycling

Recycling

Werken in de recycle sector staat vaak gelijk aan werken op moeilijke ondergronden, stoffige omgevingen en werken met ongelijke en vaak zware lasten.
Linde heftrucks voor defensie

Overheid & dienstverlening

Overheid & dienstverlening

Motrac is nauwkeurig in het volgen van aanbestedingsprocedures en geeft hier de juiste aanbieding op af.
Productiebedrijf

Productie goederen

Productie goederen

De productiebranche is een enorm ruim begrip. Toch is de grote gemene deler dat ze allen afhankelijk zijn van continue aan- en vervoer van materiaal. En daarvoor moeten ze kunnen vertrouwen op betrouwbaar intern transport.
Coldstores Linde reachtrucks

Coldstores

Coldstores

Temperatuurverschillen van +7 tot -30°C zijn geen probleem voor de comfortabele coldstore trucks
Visserij Linde trucks

Visserij

Visserij

Bewezen langste levensduur in zoute omgevingen van alle trucks in de markt. Linde trucks zijn maximaal HACCP-proof.
voedingsindustrie koelruimtes

Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

De voedingsindustrie maakt regelmatig gebruik van ruimtes met lagere temperaturen om de voeding optimaal vers te houden. Dit heeft ook een impact op de werking van de trucks.
H trucks met drankuitvoering

Drankenindustrie

Drankenindustrie

Op topsnelheid kunnen werken om drankkratten, bierfusten, frisdrankflessen op pallets te verdelen en snel te leveren. De Linde trucks staan voor u klaar bij aan hoge verwerkingsvolumes, korte leveringstermijnen, toenemende prijsdruk, seizoensgebonden schommelingen en uitdagende veiligheidsvoorschriften.
automotive intralogistiek

Automotive

Automotive

In de automobielindustrie neemt de vraag naar duurzamere alternatieven en daarmee elektrische oplossingen toe. Om aan die vraag te voldoen heeft Linde afgelopen jaren haar aanbod elektrische trucks vergroot.