Tekst

Software voor toekomstbestendige intralogistiek

Geïntegreerde software-oplossingen worden steeds belangrijker in de moderne intralogistiek. Ten eerste voor het verzamelen van gegevens en kerncijfers die als basis dienen voor gezonde beslissingen over de bedrijfsstrategie, en ten tweede voor het analyseren, optimaliseren en automatiseren van alle goederen-, informatie-, en grondstoffenstromen. De visualisatie en real-time controle van complexe materiaalstroomprocessen maakt het magazijn van de toekomst efficiënter dan ooit.

Tekst

Moderne logistieke software verzamelt voortdurend gegevens, die worden geanalyseerd en vervolgens kunnen worden gebruikt om complexe magazijn- en transportprocessen te optimaliseren. Dankzij netwerken en geavanceerde sensoren kunnen de trucks zelfs autonoom werken. Dit heeft tot gevolg dat de vloot en het vlootbeheer intelligent worden en dat netwerken en real-time gegevenstoegang steeds belangrijker worden.

Linde Connect: Fleet management

Linde Connect: Fleet management

Digitaal vlootbeheer van Linde brengt uw trucks met elkaar in verbinding en informeert u voortdurend over de actuele status van de gehele vloot.

connect:cloud

connect:cloud

Met connect:cloud zet Linde Material Handling de volgende stap naar de toekomst.

connect:desk

connect:desk

Het connect:desk fleet management systeem geeft een duidelijk overzicht van al uw vlootgegevens.

AGV's & Robotisering

AGV's & Robotisering

24 uur per dag doorwerken zonder bestuurder.

Toepassingen in automatisering

Toepassingen in automatisering

Slimme automatisering voor intralogistieke processen.