Tekst

Trucks op maat voor de voedingsmiddelenindustrie

Wilt u snel en hygiënisch verse producten zoals groente, fruit of vis verplaatsen? Moeten er flinke pallets met drankkratten van A naar B gebracht worden? Of heeft u transport nodig voor in koel- of vrieshuizen. Met het ruime assortiment heftrucks en magazijntrucks van Linde bent u verzekerd van het juiste intern transportmateriaal.

Of het nu gaat om een warehouse met smalle gangen, locaties waar bijna geen mankracht rondloopt waarvoor u op zoek bent naar (semi) automatische trucks of waar u 'gewoon’ wel wat extra kracht kan gebruiken. Met de Linde trucks is uw intern transport altijd goed voor elkaar. Zo kunnen onze duurzame vorkheftrucks en magazijntrucks uitgerust worden met:

  • Non-marking banden, die geen zichtbare afdrukken achterlaten

  • Oliebadremmen, die stofpartikelvorming tegengaan

  • Coldstore-uitvoeringen voor koel- en vrieshuizen

Een Linde trucks voor ieder voedingsmiddelenbedrijf

Linde R14 in warehouse omgeving
Linde H140 laadt vrachtwagen met zware pallets met kratten drank uit
Linde R14 in warehouse omgeving
100% RVS ULMA inox handpallettruck in voedings industrie
Kloosterboer coldstore
Tekst

Intern transport dat voldoet aan HACCP-eisen voor voedingsindustrie

Is hygiëne een belangrijk aandachtspunt binnen uw organisatie, ook daarin voorziet Linde ruimschoots. Optioneel kunnen de trucks zo worden uitgerust dat ze aan de strenge HAACP-normen voldoen.

Elektrische heftrucks voor een duurzame keuze

Linde biedt een ruim assortiment duurzaam intern transportmaterieel aan, waaronder de milieuvriendelijke elektrische heftruck de Linde X20 – X35. In zijn klasse de krachtigste elektrische heftruck ter wereld en een volwaardig alternatief voor verbrandingstrucks. Belangrijk voordeel van een elektrische truck ten opzichte van een verbrandingstruck is dat hij wel binnen inzetbaar is. Zo kunnen ook in de drankindustrie de zware kratten binnen in een handomdraai gestapeld worden.

Brouwerij-uitvoering

Speciaal voor de drankindustrie beschikt Linde bovendien over een brouwerij-uitvoering van haar elektrische vorkheftrucks. Voordeel van deze trucks is, dat ze de bestuurders extra bescherming bieden tegen eventueel vallende producten. Daarnaast zijn de trucks zo gebouwd, dat de bestuurder over de lading heen kan blijven kijken.

Piekmomenten in de food & beverage vragen om flexibele inzet

De voedingsmiddelenindustrie is één van de industrieën waar echt sprake is van duidelijke piek- en dalmomenten. Zo is tijdens de oogstmomenten in de groente- en fruitteelt of tijdens de feestdagen in de vleesindustrie extra inzet van intern transportmaterieel vaak zeer welkom. Voor dit soort momenten beschikt Motrac over een flexibele huurvloot. Zo heeft u door het jaar heen geen kosten voor stilstaande trucks en kunt u makkelijk op en af schalen. Maakt u gebruik van Linde Connect Desk, dan is het helemaal eenvoudig inzicht te krijgen in de piek- en dalmomenten.

Uitermate goed inzetbaar in de volgende sectoren

Wilt u meer lezen over de inzetbaarheid van Linde vorkheftrucks en magazijntrucks in de food & beverage industrie. Via onderstaande links komt u bij de detailpagina's van de verschillende sectoren.  

AGF & agri

AGF & agri

Snel en efficiënt orders verzamelen in de AGF & Agri industrie.

Visindustrie

Visindustrie

Trucks met de langste levensduur in zoute omgevingen van alle trucks in de markt.

Drankenindustrie

Drankenindustrie

Robuuste trucks voor het zware werk in de drankenindustrie, Op-Maat te bestellen met o.a. meervoudige vorkenversteller en leverbaar in drankenuitvoering.

Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

Hygiënisch en snel werken in de voedingsindustrie