Tekst

Betrouwbaar intern transport

In de transport & logistiek sector is het van groot belang dat u uw goederen snel en betrouwbaar van punt A naar punt B krijgt. Daarbij moet u ook kunnen rekenen op het juiste interne transport. Al uw heftrucks en magazijntrucks moeten net als uw vervoer op de weg aan uw eisen voldoen. En heeft u regelmatig te maken met snel wisselende klantenbestanden, assortimenten en veranderde logistieke processen, dan is daarnaast flexibiliteit van cruciaal belang.

Snelheid en doeltreffendheid

In een wereld waarin mensen verwachten dat hun bestelde producten de volgende ochtend geleverd worden, zijn doeltreffendheid en snelheid van grote betekenis. Reken daarom op de kwaliteitstrucks van Linde. Voorzien van de nieuwste technologieën zorgen de trucks voor een optimaal verloop van uw intern transportproces.

Tekst

Denk bijvoorbeeld aan de Linde Load Control voor een vlotte, intuïtieve bediening van de heftruck. Of het standaard 2-pedalen systeem, waarmee u zonder enig tijdverlies van rijrichting verandert. Eén ding is zeker: hoe meer goederen u op een dag kunt verwerken, hoe tevredener uw klanten én hoe groter uw omzet!

Flexibele huurvloot voor piek- en dalperiodes

De transport & logistiek sector is onderhevig aan stevige schommelingen gedurende het jaar. Het ene moment is het relatief rustig, terwijl er het andere moment behoefte is aan een veel groter aantal trucks om aan de vraag van klanten te voldoen. Denk daarbij aan salesperiodes of de feestdagen waarin meer besteld wordt. 

Tekst

Om steeds het juiste aantal trucks ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo heeft u op elke dag van het jaar het precieze aantal trucks voorhanden waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Tekst

Geknipt voor kleine ruimtes én hooggeplaatste goederen

In de transport & logistiek sector werkt u vaak met een grote verscheidenheid aan opslagruimtes. Maar hoe uw magazijn er ook uitziet: met de Linde trucks heeft u steeds een oplossing op maat!

Heeft u weinig magazijnruimte?

Maak dan gebruik van onze pallettrucks en stapelaars, die geschikt zijn voor werkomgevingen waarin weinig manoeuvreerruimte is. U kunt echter ook probleemloos onze kleinere driewiel heftrucks inzetten, die bekend staan om hun kleine draaicirkel. Of onze kleinere vierwielers die – dankzij de specifieke combi-achteras constructie – ook een merkbaar kleinere draaicirkel hebben, dan de vierwiel heftrucks van de concurrentie.

Heeft uw magazijn zeer hoge opbergruimtes?

Ook dan heeft u met onze Linde trucks keuze uit verschillende machines voor uw applicatie. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze reachtrucks, smalle gangen trucks of orderverzameltrucks met hoog hefvermogen. Zelfs onze heftrucks hebben tools voor hooggeplaatste goederen.

Zo zorgen de bovenliggende neigcilinders (exclusief op Linde trucks) voor een grotere maststijfheid en dus meer precisie op grote hefhoogte. Daarnaast zorgt ook de Linde Dynamic Mast Control voor een indrukwekkende stabiliteit van de mast. Dit zorgt ervoor dat ook goederen op grote hoogte geen enkel probleem vormen voor uw Linde truck!

Relevante praktijkcases

Van den Broek Logistics kiest voor kwaliteit Linde pallettrucks

Van den Broek Logistics kiest voor kwaliteit Linde pallettrucks

Van den Broek Logistics heeft ruim dertig pallettrucks van verschillende merken vervangen door Linde trucks. Omdat het gebruik van de trucks via Linde Connect te monitoren is, worden ze efficiënter ingezet en neemt het aantal schades af.

Beekman Transport maakt gebruik van 70 Linde trucks

Beekman Transport maakt gebruik van 70 Linde trucks

“Alle hef-, pallet- en reachtrucks worden hier intensief gebruikt en moeten daarom sterk en betrouwbaar zijn.”

Broekman Logistics geeft topprioriteit aan magazijnveiligheid

Broekman Logistics geeft topprioriteit aan magazijnveiligheid

“Behalve de veiligheidsfuncties zijn de flexibele configuratiemogelijkheden, het gebruiksgemak en het rijcomfort van de Linde trucks voor ons bedrijf belangrijke selectiecriteria en voordelen.”

Hitachi Transport System wil ook Europa veroveren

Hitachi Transport System wil ook Europa veroveren

“Motrac bleek het beste in staat om onze problematiek te analyseren en een passende oplossing te bieden.”

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.