Tekst

De stapelaars zijn voorzien van krachtige hefmotoren van 1,4 tot 1,6 kW. Voor de goederenomslag betekent dit extra pallethandelingen per uur. Deze krachtige hefmotoren gaan lang mee, waardoor u ook met een gebruikte Linde stapelaar voor kwaliteit kiest.

De stapelaars bieden een bijzonder goed zicht dankzij het ontwerp van de mast. De hefcilinders zijn bij de standaard mast in de mastprofielen geïntegreerd, wat de veiligheid en productiviteit ten goede komt.

De Linde stapelaar is smaller dan de smalste standaardpallet. Met de slanke, compacte constructie is de stapelaar geschikt voor een veelzijdige inzet op ieder vloeroppervlak.

Tekst

Onze vestiging in Apeldoorn richt zich specifiek op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere magazijntrucks. Al onze occasions voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk. Kom gerust langs in deze vestiging om te zien of er een interessante occasion voor u beschikbaar is. Ook nemen wij u mee door het hele proces van binnenkomst van de tweedehands (hef)truck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck.