Tekst

Kwalitatieve trucks voldoen aan hygiëne-eisen

De scherpe wet- en regelgeving binnen de voedingsindustrie maakt dat deze sector ook voor logistieke oplossingen moet voldoen aan strenge eisen op gebied van hygiëne. Linde heeft hoog kwalitatieve trucks waarmee u kunt voldoen aan deze strikte HACCP regels. Trucks die hun omgeving bijvoorbeeld niet vervuilen, zoals onze elektrische heftrucks, die perfect zijn voor binnen gebruik. Zo wordt de voeding niet aangetast door vervuilende uitlaatgassen.

Non-marking banden

Ook zijn onze trucks probleemloos uit te rusten met non-marking banden, witte banden die geen afdruk achterlaten en eveneens een vereiste zijn in de voedingsindustrie.

Tekst

Oliebadremmen

Bovendien maken onze heftrucks gebruik van oliebadremmen, die zeer geschikt zijn voor hygiënische omgevingen. In tegenstelling tot trommelremmen gaat dit type remmen namelijk de vorming van stofdeeltjes tegen, zodat deze de delicate voeding niet kunnen aantasten.

Voedingsmagazijn
D10 rijdt vrachtwagen in
Tekst

Geschikt bij lagere temperaturen

De voedingsindustrie maakt regelmatig gebruik van ruimtes met lagere temperaturen om de voeding optimaal vers te houden. Dit heeft ook een impact op de werking van uw trucks, bijvoorbeeld door de extra belasting op de batterijen die hierdoor veroorzaakt wordt. Om dit euvel te verhelpen, zijn vele van onze trucks configureerbaar tot uitvoeringen met een hogere batterijcapaciteit, waardoor u langer aan de slag kunt en u zo uw productiviteit verhoogt.

Daarnaast hebben we ook een specifieke uitvoering voor koelhuizen, onze coldstore trucks . Deze trucks zijn bestand tegen de grote temperatuurschommelingen die optreden bij het naar binnen en naar buiten rijden. Ook in de koudste omstandigheden blijven de trucks optimaal presteren.

Tekst

Flexibele huurvloot voor piek- en dalperiodes

De voedingssector is vaak onderhevig aan piek- en dalperiodes, waardoor u op bepaalde momenten behoefte hebt aan een grotere vloot en op andere momenten genoeg hebt aan een kleinere hoeveelheid inzetbare trucks.

Om hieraan te voldoen, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot om zo op elke dag van het jaar over het precieze aantal trucks te beschikken, waar u op dat moment behoefte aan hebt.

Relevante praktijkcases

Deli XL: Aanzienlijke reductie schadekosten

Deli XL: Aanzienlijke reductie schadekosten

Schadekosten zijn drastische gereduceerd: “Het scheelt inmiddels al een leuke gezinsauto op jaarbasis”

Nieuwe trucks voor Van Hessen

Nieuwe trucks voor Van Hessen

“We weten wat we aan Linde hebben. Het is maar afwachten of we dat bij een ander ook hadden gekregen.”

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.