Tekst

Alle vlootgegevens eenvoudig uit te lezen met connect:desk

Het connect:desk fleet management systeem geeft een duidelijk overzicht van al uw vlootgegevens. De software wordt gebruikt om heftruck- en chauffeursgegevens te beheren en maakt het mogelijk om moeiteloos rapporten samen te stellen.

Van heftruck- en chauffeursbeheer tot onderhouds- en opdrachtplanning, tot monitoring en analyse van alle heftruckgegevens - connect:desk is de spil van uw vlootbeheer. De software is intuïtief te bedienen en is daarom zowel geschikt voor ervaren vlootbeheerders als voor gelegenheidsgebruikers die alleen individuele functies nodig hebben.

connect:desk management en analyse
Tekst

Combineer modules voor een Op-Maat systeem

De vereisten voor vlootbeheersystemen zijn vaak zeer specifiek. Elk bedrijf biedt een andere werkomgeving voor de industriële trucks. Daarom kunt u de afzonderlijke functiemodules van Linde connect combineren tot één systeem dat optimaal voldoet aan uw individuele eisen:

  • connect:ac

Via connect:ac beheren de vlootbeheerders de toegang tot hun vloot en zorgen ze voor een veilige en eenvoudige toewijzing van een truck aan een gebruiker.

  • connect:dt

connect:dt documenteert de inzetduur, ongevallen en functionele capaciteit van de vorkheftrucks in de vloot.

  • connect:an

Met connect:an analyseren en bewaken vlootbeheerders de bezettingsgraad en de prestaties van hun vloot. De module beoordeelt ook de status van de batterij en detecteert mogelijke bedieningsfouten.​​​

  • connect:zi

Met connect:zi is het mogelijk om de locaties van trucks op verschillende locaties over de hele wereld te monitoren. Binnen magazijn- en productiegebieden is het ook mogelijk om veiligheidszones te definiëren met bij bijbehorende snelheidslimiten.

 

Download hier de pdf met meer informatie over de verschillende connect:desk modules.

Tekst

connect:desk in detail

connect:desk dashboard voor eenvoudig monitoren van de vloot

Dashboard

Het dashboard dient als communicatiehub voor connect:desk. Vlootbeheerders kunnen individueel aanpasbare widgets, zoals de kalender, heftruckmeldingen en toegangen, gebruiken om hun vloot te monitoren en te controleren. Alle berichten worden, indien nodig, rechtstreeks per e-mail naar hen doorgestuurd.

connect:desk organisatie voor een hiërarchisch gestructureerde lijstweergave

Organisatie

In het organisatiegedeelte kunnen vlootbeheerders de chauffeurs, de werklocaties, de toegewezen vorkheftrucks en andere informatie bewerken. De hiërarchisch gestructureerde lijstweergave biedt een overzicht van de organisatiestructuur en vereenvoudigt de toewijzing en het beheer van toegangs- en gebruiksrechten.

connect:desk administratie voor een flexibele weergave van

Administratie

Tabellen, gedetailleerde weergaven en diverse invoerelementen maken het mogelijk om data flexibel in te zien en te wijzigen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om rijbewijzen, opleidingen en gezondheidscontroles gemakkelijk te beheren.

connect:zi beperk de snelheid bij kruispunten in uw magazijn

Zones

In het zonesegment gebruiken vlootbeheerders hun eigen hal- of fabrieksplattegrond om zones in te richten, waar gebruikes wel of niet mogen komen en indien nodig automatische snelheidslimieten toe te passen. Zo wordt bijvoorbeeld de snelheid van vorkheftrucks bij kruisingen of in smalle zones doelgericht geregeld, wat de veiligheid verhoogt.

Tekst

Transparantie in vlootbeheer door verslagen en analyses

Op basis van de uitgebreide gegevens over de heftruckvloot kunnen met connect:desk bijna 30 interactieve rapporten over de vloot, afzonderlijke gebieden, heftrucks of chauffeurs worden opgeroepen. De gegevens worden in overzichtelijke diagrammen en tabellen weergegeven. Dit betekent dat vlootbeheerders precies weten wie welke truck wanneer en hoe heeft gebruikt. Er zijn in totaal vier rapportcategorieën:

connect:desk logboek

Logboek

Het logboek geeft een overzicht van alle geregistreerde gebeurtenissen voor de afzonderlijke vorkheftrucks. De pre-op check tabel geeft een overzicht van checks die zijn uitgevoerd alvorens te gaan werken, voor de geselecteerde vorkheftrucks, alsmede de bijbehorende antwoorden van de chauffeurs. Interactieve diagrammen tonen opvallende batterijlaadstatussen en log-outs en kunnen worden gegroepeerd op basis van chauffeur en heftruck.

connect:desk gebruiksanalyse

Gebruik

De gebruiksanalyse geeft een overzicht van het gebruik en de benuttingsgraad van alle vorkheftrucks. Het interactieve diagram laat zien hoe lang en voor welk doel de chauffeurs de geselecteerde vorkheftrucks hebben gebruikt. Ook worden aanrijdingen (op basis van de schoksensoren), het verloop van de batterijstatus en de verdeling van de zonepassages weergegeven.

connect:desk service

Service

In de serviceomgeving staan de service- en onderhoudsdata voor alle vorkheftrucks van het wagenpark. Op basis hiervan kunnen vlotmanagers onderhoudsdata gericht bundelen en kosten reduceren.

connect:desk coördinatie

Coördinatie

De categorie coördinatie toont gegevens over chauffeurs en over het gebruik en de bezettingsgraad van alle vorkheftrucks. Het geeft een overzicht van de samenstelling en de belangrijkste kenmerken van de gehele vloot - geordend naar fabrikant, type vorkheftruck en andere criteria. Alle uitgevoerde en openstaande opleidingen voor de chauffeurs zijn te vinden onder chauffeursopleidingen.

De juiste infrastructuur - transmissietechnologieën

WLAN

De gegevens worden rechtstreeks van de truck doorgestuurd naar de database binnen het WLAN-netwerk.

Mobiele communicatie

De gegevens worden via het mobiele communicatienetwerk naar de database gestuurd.

  • WLAN
  • Mobiele communicatie
  • De gegevens worden rechtstreeks van de truck doorgestuurd naar de database binnen het WLAN-netwerk.

  • De gegevens worden via het mobiele communicatienetwerk naar de database gestuurd.

Tekst

Meer weten over connect:desk?

Download de brochure of bekijk onze video:

Video thumbnail

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.