LSP linde sagety pilot voor voorkomen kantelen heftruck

Alle producten voor veilig werken

Alle producten voor veilig werken

Al decennialang ontwikkelt Linde producten waarin veiligheid en ergonomie zijn geïntegreerd. Naast veilige producten biedt Motrac vele materialen die de veiligheid in uw werkomgeving vergroten.
Linde-Safety-Scan

Onze diensten voor veilig werken

Onze diensten voor veilig werken

Een veilige werkomgeving voorkomt schade of letsel. Het verhoogt de efficiency op de werkvloer en verlaagt kosten. Motrac heeft een team veiligheidsexperts die u helpen met een oplossing Op-Maat.
Tekst

Hoe belangrijk is een veilige werkomgeving voor u?

Veiligheid begint met een veilig magazijn of veilige buitenapplicatie. Daarnaast creëren veiligheidsproducten, heftruck trainingen en veiligheidsbewuste en gecertificeerde medewerkers een veilige werkomgeving. Ontdek wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Motrac adviseert en ondersteunt u graag op het gebied van veiligheid. Samen met u werken we aan maximale veiligheid in uw werkomgeving.

Voorkom ongelukken en schadegevallen

Maximale veiligheid begint met veilig intern transport. U wilt deze risico’s tot een minimum beperken. Materiële schade aan een truck, goederen of stellingen kost immers geld. Ook persoonlijk letsel of ziekteverzuim zijn ongewenste effecten.

Enkele van deze risico’s in uw werkomgeving zijn:

 • Aanrijden van mensen, materialen, andere truck of gebouw
 • Omvallen van een truck of een stelling
 • Ongepland in beweging komen van een truck
 • Oneigenlijk gebruik maken van een truck
 • Om- of afvallen van goederen

Linde veiligheidsoplossingen voor intern transport

Al decennialang ontwikkelt Linde producten waarin veiligheid en ergonomie zijn geïntegreerd. Naast veilige producten biedt Motrac vele materialen die de veiligheid in uw werkomgeving vergroten. 

De voordelen in een oogopslag

Onze producten

Bij elke Linde truck kunt u standaard rekenen op veiligheidsvoorzieningen en onze innovatieve technologieën zijn eenvoudig aan te passen. Met onze handige opties voor retrofitting kunt u zelfs uw hele wagenpark updaten. Bekijk al onze veiligheidsproducten. 

Service & advies

Deskundig advies over veilig werken dat op u is afgestemd: voor alle vragen op het gebied van veiligheid kunt u te altijd rekenen op ondersteuning door een Motrac service adviseur.

Innovaties

De geavanceerde assistentiesystemen, producten en innovaties van Linde verhogen de veiligheid in magazijnen tot een ongekend hoog niveau.

 • Onze producten
 • Service & advies
 • Innovaties
 • Bij elke Linde truck kunt u standaard rekenen op veiligheidsvoorzieningen en onze innovatieve technologieën zijn eenvoudig aan te passen. Met onze handige opties voor retrofitting kunt u zelfs uw hele wagenpark updaten. Bekijk al onze veiligheidsproducten. 

 • Deskundig advies over veilig werken dat op u is afgestemd: voor alle vragen op het gebied van veiligheid kunt u te altijd rekenen op ondersteuning door een Motrac service adviseur.

 • De geavanceerde assistentiesystemen, producten en innovaties van Linde verhogen de veiligheid in magazijnen tot een ongekend hoog niveau.

Advies van een expert?

Onze adviseur neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.