Tekst

Oplossingen voor iedere logistieke uitdaging en applicatie

Logistieke uitdagingen zijn vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. Goederen verplaatsten van A naar B dat klinkt heel eenvoudig, maar toch is iedere inzet, omstandigheid en toepassing uniek. Daarnaast vraagt de markt ons continu om klaar te zijn voor de vraag van morgen.

Motrac biedt voor iedere toepassing interne transport oplossingen met passende hef- of magazijntrucks van het premium merk Linde Material Handling. Daarnaast bieden we volledig in eigen beheer magazijnstellingen Op-Maat, aangevuld met warehouse automatiseringsoplossingen van advies tot warehouse inrichting.

Toepassingsoverzicht

Klik hieronder om per toepassing te bekijken welke interne transportoplossingen we u Op-Maat kunnen aanbieden: 

Laden en Lossen

Laden en Lossen

Probleemloos laden en lossen met onze interne transportmiddelen.

Opslag en transport

Opslag en transport

Voor een precieze én efficiënte opslag en transport van goederen.

Orderpicken

Orderpicken

Efficiënt orders verzamelen met meer dan 20 uitvoeringen van de Linde orderverzameltrucks.

Motrac Op-Maat

Motrac Op-Maat

Iedere onderneming is uniek, met onze expertise verdiepen wij ons in uw situatie en adviseren wij op maat.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Motrac biedt een totaalconcept voor uw magazijninrichting: van ontwerp en engineering, tot productie, installatie en onderhoud.

Warehouse automatisering

Warehouse automatisering

Slimme automatisering voor intralogistieke processen, van AGV's en magazijnstellingen tot volledig geïntegreerde automatische magazijnsystemen.
Tekst

Ruim aanbod van intern transport materieel

Moet er dagelijks zwaar werk verzet worden op oneffen terreinen? Heeft u een warehouse met hoge stellingen of smalle paden? Wilt u een oplossing om snel uw vrachtwagens te laden en te lossen? Werkt u toe naar een geautomatiseerd magazijn? Motrac biedt voor iedere toepassing een intern transport oplossing met een passende hef- of magazijntruck van het premium merk Linde.

Elektrische heftrucks: dé milieuvriendelijke oplossing voor gebruik binnen én buiten en met de komst van de X20-X35 een goed alternatief voor trucks met een verbrandingsmotor. In ons assortiment vindt u elektrische heftrucks in zowel driewiel als vierwiel heftrucks uitvoering. Ze zijn voorzien van een unieke as-constructie waardoor ze elke uitdaging qua wendbaarheid en behendigheid aankunnen.

Diesel, LPG en CNG heftrucks: zeer geschikt voor intensief gebruik op elk terrein en door de hydrostatische aandrijving zijn de compacte trucks de zuinigste in de markt.

Zware heftrucks: robuuste vorkheftrucks voor het vervoer van zeer zware lasten tussen 10 – 48 ton. De Linde zware heftruck met hydrostatische aandrijving is uniek in de markt. Door de integratie van de Linde Hydrostaat gaat deze heftruck minimaal 20.000 draaiuren mee.

Pallettrucks: voor het probleemloos laden, lossen en verplaatsen van goederen. Verkrijgbaar als

Stapelaars: voor het snel en eenvoudig wegzetten van goederen in een magazijn.

Orderverzameltrucks: voor het efficiënt en nauwkeurig verzamelen van orders. Verkrijgbaar als:

 • Horizontale orderpicker
 • Verticale orderpicker
  • Laagheffende verticale orderpicker tot 2,8 meter hoogte
  • Hoogheffende verticale orderpicker tot 12 meter hoogte
 • Reachtrucks: voor het wegzetten en verplaatsen van producten in magazijnen en warehouses. Door zijn compacte formaat is de reachtruck in krappere ruimtes een goed alternatief voor heftrucks. Ze hebben een hefhoogte tot 13 meter.
 • Elektrische trekkers en platformwagens: om lichte en zware vracht over lange afstanden te verplaatsen. Platformwagens zijn er met sta-platforms en met cabine en zitplaats. Trekkers zijn er als:
  • Meelooptrekkers
  • Meerijdende trekkers
  • Logistieke systemen met aanhangwagen(s)

 • AGV’s (automated guided vehicles): volledig geautomatiseerde trucks die taken van werknemers overnemen, het verwerkingsvolume vergroten en het aantal fouten en ongevallen in het magazijn verminderen. AGV’s zijn er als:
  • Automatische trekkers
  • Automatische, laagheffende orderpickers
  • Palletstapelaars en reachtrucks uit de MATIC-serie
  • Smalle gangen trucks (VNA’s)