Tekst

Groei e-commerce zorgt voor extra logistieke uitdagingen

De e-commerce sector is de laatste jaren fors gegroeid. Sowieso won het gemak van bestellen van producten vanaf je eigen computer aan populariteit. Daarnaast zorgde de coronaperiode en de verschillende lockdowns in de afgelopen twee jaar voor een enorme groei van de bestaande webshops. En winkels die eerder geen webshop hadden, besloten hun producten eveneens online aan te bieden. Maar niet alleen het aanbod van webshops werd groter. Ook stapten mensen die eerder niet of nauwelijks online kochten in de wereld van het online shoppen.

Deze groei zorgt ervoor dat webwinkels, om hun concurrenten voor te blijven, moeten kunnen voldoen aan snelle levertijden en de zekerheid van het kunnen leveren. Dat vraag eveneens om snelle en efficiënte interne logistieke oplossingen. Met de ruime keuze aan Linde magazijntrucks zorgt u dat u in ieder geval met het intern transport in uw warehouse kunt inspelen op deze toegenomen groei.

Tekst

(Semi) automatisch orderpicken om nog beter in te spelen op de e-commerce business

Bij e-commerce gaat het veelal om internetbestellingen van eindgebruikers en daardoor doorgaans om kleinere hoeveelheden per order. Voor deze processen zijn de Linde horizontale en verticale orderverzamelaars (al dan niet semi-automatisch) bij uitstek geschikt.

En heeft u een warehouse waar u de trucks 24 uur per dag door wilt laten werken, zonder de inzet van bestuurders? Wellicht is de keuze voor AGV’s (Automatisch Gestuurde Voertuigen) interessant voor u. AGV's zijn de toekomst van efficiënt intern transport. Ze nemen taken over van werknemers, verhogen de productiviteit en verminderen het aantal fouten en ongevallen in het magazijn. De Linde MATIC-trucks zijn uitgerust met slimme functies die hen in staat stellen tegelijkertijd in dezelfde omgeving te werken als werknemers en andere voertuigen, zonder dat hiervoor een uitbreiding van de infrastructuur nodig is.

L Matic truck in warehouse
L Matic en T Matic
Tekst

Intern transport oplossingen voor magazijnen met hoge stellingen

Grotere webshops kiezen er vaak voor de producten in hoge stellingen op te slaan om zo extra ruimte te creëren. Om de internetbestellingen dan uit de stellingen te halen, kunt u bij ons kiezen uit een grote range reachtrucks en smalle gangen trucks.

Heeft u een magazijn met veel ruimte tussen de stellingen?

Linde biedt een ruim aanbod aan ergonomische reachtrucks die een hoge werksnelheid mogelijk maken. Daarnaast zijn ze uit te rusten met een keur aan verschillende veiligheidsopties en opties die de productiviteit doe toenemen.

Heeft u een magazijn waarin de ruimte tussen de stellingen beperkt is?

Dan kunt u vertrouwen op de compacte Linde man up en man down smalle gangen trucks. De Linde A- en K-trucks kunnen door hun compacte bouw werken in smalle gangpaden. Daarnaast bieden ze optimaal zicht en zijn ze een compacte oplossing om een volledige pallet te verplaatsen. Met de Linde K-truck kunt u zelfs veilig werken tot een maximale hoogte van 18 meter.

Tekst

Huuroplossingen voor nog meer efficiëntie tijdens extreme drukte

Net als seizoensgebonden producten kent ook de vraag naar webshopartikelen vaak pieken en dalen. Zo kunnen veel webshop rond de feestdagen wel wat extra hulp gebruiken. Om hierop in te spelen kunt u bij Motrac tijdelijk een orderverzameltruck of andere magazijn- of heftruck huren om de piekmomenten met extra intern transportmaterieel op te vullen. Vraag onze experts om de mogelijkheden.

Linde V modulair in warehouse
N16 N20-N25

Vrijblijvend advies van een expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.