Tekst

Wat zijn Magazijnkranen?

Magazijnkranen zijn speciale machines die ontwikkeld zijn om binnen een smalle ruimte, en tot grote hoogte, orders te kunnen picken. De ruimte die de magazijnkranen nodig hebben is slechts een paar cm meer dan de goederen die zij ophalen. Hierdoor wordt de ruimte binnen een warehouse nog efficiënter benut.

Een magazijnkraan kan zich zowel horizontaal als verticaal verplaatsen en werkt volledig automatisch. Hierdoor kan de capaciteit van uw warehouse verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Ook kunt u door de integratie van magazijnkranen uw ruimte effectiever indelen en zo eenvoudig uitbreiden.

Hoe werken deze kranen?

Een magazijnkraan werkt tussen stellingen. Bovenaan een stelling is een rail gemonteerd, evenals op de vloer. De magazijnkraan beweegt zich op deze rail tussen de stellingen. Afhankelijk van het type magazijnkraan, kan deze een hoogte van 45 meter bereiken. Magazijnkranen hebben de mogelijkheid om in gekoelde ruimtes (Coldstores) met een temperatuur tot ± -30C° te rijden

Er zijn verschillende type magazijnkranen beschikbaar; rechtrijdende, bochtrijdende en gangwisselende kranen. Welk type bij uw warehouse past is afhankelijk van de goederen die u in uw magazijn heeft en uw eigen behoeften.

magazijnkraan Motrac
Tekst

Totaalleverancier: alles onder één dak voor uw warehouse

Motrac is samen met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions uw one-stop shop voor warehouse automatisering en inrichting. Alle diensten en oplossingen worden onder één dak aangeboden. Op die manier kan er snel geschakeld worden en kunnen aanpassingen moeiteloos doorgevoerd worden. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de juiste inzet van geautomatiseerde opslag, orderpicken en goederentransport. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, naar uw wensen en behoeften en naar wat financieel rendabel is.

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.