Tekst

LogiMAT | 19 tot 21 maart 2024

Van 19 tot en met 21 maart presenteert Linde MH op de LogiMAT in Stuttgart een uitgebreid scala aan automatiseringsoplossingen op gebied van intern transport. Daarnaast staan onderwerpen als energie, veiligheid en warehouse intelligence centraal in de 500 vierkante meter grootte stand.

Meer informatie >>

Tekst

HeftruckCup 2024 | zaterdag 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni organiseren we weer onze spannende HeftruckCup. Dé wedstrijd om al uw rijskills te tonen en kans te maken op de titel ‘Beste heftruckchauffeur van Nederland’. Bent u zelf een ervaren heftruckchauffeur of -chauffeuse? Of heeft u een collega die één is met de heftrucks in uw bedrijf? Schrijf u dan snel in of attendeer uw collega!

Meer informatie >>

Tekst

Op de hoogte blijven van onze evenementen en beurzen?

Als u op de hoogte wilt blijven van al onze evenementen en beurzen waar wij aan deelnemen, schijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin kondigen wij al de activiteiten aan en geven wij ook regelmatig kaartjes weg.

Formulier
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.