Tekst

ULMA op de IFFA | 14 - 19 mei 2022

Elke 3 jaar stellen wij onze producten tentoon op de IFFA in Frankfurt, waar klanten uit de voedingsindustrie samenkomen om trends en innovaties te bekijken. De belangrijkste bedrijven die machines produceren voor de voedingsindustrie tonen deze dagen hun innovaties en nieuwe productlanceringen. U bent van harte welkom om de nieuwste ULMA producten te komen bekijken. De beurs vindt plaats in Messe Frankfurt van 14 - 19 mei 2022. 

Een gratis ticket vraagt u hier aan >

Tekst

Dag van het Veilige Magazijn | 30 maart 2022

Aan de slag met gezond en veilig werken

Wil jij aan de slag met het verminderen van schades, het voorkomen van onveilige situaties en fysieke belasting in het magazijn? Dan mag u de gratis, online Dag van het Veilige Magazijn niet missen. U bent in één ochtend volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en krijgt de praktische tips en handvatten om de gezondheid en veiligheid in je magazijn te verbeteren. Deze kunt u direct toepassen in uw eigen werkomgeving.

Meer informatie >

Tekst

Op de hoogte blijven van onze evenementen en beurzen?

Als u op de hoogte wilt blijven van al onze evenementen en beurzen waar wij aan deelnemen, schijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin kondigen wij al de activiteiten aan en geven wij ook regelmatig kaartjes weg.

Formulier
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.