Tekst

Veelzijdige palletstellingen voor elk magazijn

De palletstelling is van alle magazijnstellingen het meest gebruikte en meest veelzijdige opslagsysteem en geschikt voor elke pallet opslagbehoefte. Wat er ook opgeslagen moet worden in het magazijn, de palletstellingen kunnen voor elke opslagbehoefte worden aangepast. Er is keuze uit een breed assortiment producten en accessoires. Dit zorgt ervoor dat vele soorten goederen op een efficiënte en veilige manier opgeslagen kunnen worden.

Tekst

De voordelen van palletstellingen van Motrac

De palletstellingen van Motrac zijn makkelijk aan te passen aan het type lading: pallets van verschillende omvang, containers, vaten... Om de lading perfect georganiseerd te houden kunnen stellingen worden gecombineerd met legborden voor orderverzamelen, handmatige opslag of palletladen. Daarnaast hebben onze stellingen nog meer voordelen:

 • Geschikte voor grote hoogtes en zware goederen.
 • Direct toegang tot de pallet.
 • Op maat te maken voor elk magazijn. Aanpasbaar aan uw specifieke behoeften qua oppervlakte, afmetingen, gewicht en volume.
 • Extra ruimte voor pallets met dubbeldiepe stellingen. Heeft u meer opslagruimte nodig? Dubbeldiepe stellingen bieden extra ruimte voor pallets, doordat het aantal gangpaden verminderd wordt. Deze optie wordt echter enkel aangeraden wanneer er meerdere pallets zijn met dezelfde goederen, aangezien alleen de pallet vooraan direct bereikbaar is.
 • Snelle en eenvoudige installatie. Onze palletstellingen zijn snel en eenvoudig te installeren en uit te breiden. Verandert de opslagbehoefte van uw bedrijf, dan zijn de stellingen makkelijk aan te passen. Zo is uw magazijn altijd optimaal ingericht.
 • Het meest veelzijdige opslagsysteem. Palletstellingen zijn het meest veelzijdige opslagsysteem en compatibel met verschillende trucks, zoals Linde heftrucks, reachtrucks, stapelaars en smalle gangen trucks en magazijnkranen.

De palletstellingen van Motrac zijn geschikt voor de opslag van goederen en producten op onder meer pallets, gitterboxen en Intermediate Bulk Containers (IBC’s). De stellingen kunnen voor uw type lading op maat worden ingericht. Zo kan het magazijn optimaal ingericht én benut worden. De palletstellingen worden zo geïnstalleerd dat er altijd direct toegang is tot alle laadunits, zonder andere pallets te hoeven verschuiven of verplaatsen. Hierdoor is de magazijnvoorraad eenvoudig te controleren en een maximale vullingsgraad te realiseren.

Tekst

Veiligere en efficiëntere palletstellingen door verschillende accessoires

Vanuit Motrac ontwikkelen we totaalconcepten, waarbij het opslaan en de handling van goederen samengaat. Wij bieden u dan ook naast trucks en stellingen ook een groot aanbod aan accessoires voor de palletstellingen, die de veiligheid en efficiëntie van de stellingen verhogen. Veiligheid in magazijnen is namelijk een belangrijk aandachtspunt. De palletstellingen zijn daarom bijvoorbeeld uit te rusten met extra doorvalbeveiliging, zoals gaaswanden. Zo voorkomt u dat goederen tijdens het laden per ongeluk te ver geladen worden en uit de stelling vallen, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Motrac biedt de volgende accessoires:

 • Gaaswanden
 • Container supports
 • Diepteliggers
 • Sprinkler supports
 • Draadroosters
 • Roosterpanelen
 • Vlonders
 • Hoekbescherming
 • Framebescherming
Hoekbescherming en framebescherming voor palletstellingen
Gaaswanden voor palletstellingen voor extra veiligheid
Tekst

Download de stellingenbrochure voor alle technische specificaties

Laat Motrac meedenken over uw magazijninrichting middels slimme opslagsystemen, op maat gemaakt door mensen die hun vak verstaan en die uw specifieke situatie begrijpen. Wij engineeren tal van opslagsystemen. Van eenvoudig tot complex en zeer geavanceerd. Kwaliteit staat altijd voorop. Al onze producten zijn betrouwbaar en innovatief. Ons doel is te voorzien in uw meest uitdagende logistieke behoeften. Wilt u zich alvast inlezen in de mogelijkheden?

Download de Magazijnstellingen brochure voor alle technische specificaties [PDF].

Advies over palletstellingen?

Onze palletstellingen zijn op maat te maken voor elk magazijn. Wilt u een palletstelling kopen? Wij adviseren u graag over de meest efficiënte oplossing voor het inrichten van uw magazijn of warehouse. Laat u gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.