Tekst

Veiligheid en soepel werken 

Goede banden onder uw heftruck zijn niet alleen belangrijk voor de veiligheid, ook dragen ze eraan bij dat u uw werk soepeler kunt doen. Zonder de harde slijtlaag op de band wordt uw heftruck instabiel, waardoor deze kan kantelen. Kijk daarom altijd naar de slijtagelijn. 

Bandenspanning 

Heeft u luchtbanden? Dan is ook de juiste bandenspanning heel belangrijk. Deze heeft namelijk invloed op de werking en het rendement dat de band levert. En zeg nou zelf, wilt u niet ook de laagst mogelijke uren-kostprijs verhouding behalen? 

Band vervangen 

Wanneer u de banden vervangt, is het belangrijk dat de bouten / moeren van de wielen gelijkmatig worden aangedraaid en worden vastgezet op het juiste aanhaalmoment. Wilt u dit liever niet zelf doen? Onze monteurs staan voor u klaar. DeMotrac Easy-bandenservice levert én monteert heftruckbanden op locatie. 
 
Doordat onze monteur de benodigde banden op ruilvelg bij zich heeft, blijft de stilstand van de heftruck beperkt tot gemiddeld 15 minuten. 
De Motrac Easy-bandenservice betaalt u een vaste all-in prijs. Er komen dus geen extra kosten bij.  
 

Joule-lijn-aanwijzing

Bandencheck

Het is voor uw eigen veiligheid belangrijk om regelmatig een bandencheck te (laten) doen. Wist u bijvoorbeeld dat banden met warm weer sneller slijten? Dit komt doordat het rubber zacht wordt. Houd daarom uw banden gedurende de zomer goed in de gaten. Is de slijtagelijn bereikt (zie foto)? Dan is het tijd voor vervanging van uw band.

Bandenservice aanvragen

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.