Tekst

Ruim aanbod onderdelen voor uw Linde trucks

Met Linde verzekert u zich van uiterst betrouwbare heftrucks en magazijntrucks die elke dag topprestaties leveren. Helaas kunnen echter ook deze trucks beschadigd worden door aanrijdingen, waardoor nieuwe parts noodzakelijk zijn. Bovendien zijn zelfs de meest robuuste interne transportmiddelen onderhevig aan slijtage, en zijn ook hun onderdelen na enige tijd aan vervanging toe.

Een regelmatig onderhoud van uw heftrucks en magazijntrucks draagt ertoe bij dat vergaande slijtage tijdig kan worden opgemerkt, maar u kunt dit vaak ook zelf vaststellen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een checklist voor dagelijkse controle.

Motrac heeft een uitgebreide webshop waar u een enorm aanbod truck parts eenvoudig online bestelt. Bekijk hier de Motrac onderdelenwebshop voor al uw Linde truck parts zoals:

Wielen voor magazijntrucks

Voor Linde heftrucks en magazijnvoertuigen leveren wij originele wielen. Het wielenprogramma bestaat onder andere uit pallettruckrollen, steunwielen, aandrijfwielen, draagwielen en bandages in polyamide, polyurethane, elastisch rubber en vulkollan.

Vorken

Heftruckvorken van Motrac zijn voor de meest uiteenlopende inzetbestemmingen geschikt. Hebt u bijvoorbeeld al over speciale uitvoeringen of vorkverlengstukken nagedacht om uw heftruckwerkzaamheden te optimaliseren? De uitgebalanceerde grondstoffen, de beproefde constructie en niet te vergeten de parabolische knikhiel verbeteren de levensduur en functionaliteit van onze vorken

Mastlagers

Net als u hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel. Mastlagers zijn essentieel voor een lange levensduur van uw (kostbare) hefmast. Een mindere kwaliteit mastrol kan ernstige schade veroorzaken aan de profielen van een hefmast. Goedkoop kan op die manier eenvoudig duurkoop worden.

Slangen

Voor bedrijfszekerheid en een lange levensduur is niets belangrijker dan het gebruik van originele Linde onderdelen. Elke hydrauliekslang is door ingenieurs ontworpen voor een specifieke machine met specifieke toepassingen.

Filters

Veel (hydraulische of motorische) storingen worden veroorzaakt door vervuiling. Deze storingen kosten uw bedrijf veel geld - niet alleen door het vervangen van de onderdelen, maar ook door productieverlies wanneer uw vorkheftruck stil staat. Ook wanneer olie vroegtijdig vervangen moet worden - door vervuiling - heeft dit een nadelig effect op uw onderhoudskosten.