Tekst

Motrac Op-Maat:

In de afgelopen 65 jaar is Motrac uitgegroeid tot toonaangevende logistieke totaalaanbieder voor intern transport. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd wat er speelt en beschikken wij over een enorm logistiek netwerk en expertise om uw onderneming Op-Maat te bedienen.

Veiligheid en efficiënt werken tot op grote hoogte, van standaard goederen tot het verplaatsen van chemicaliën. Of het nu gaat om een eenvoudige of complexe warehouse omgeving. Wij denken graag met u mee over oplossingen Op-Maat.

Veiligheid, energie, duurzaamheid, connectiviteit en flexibiliteit zijn onmisbare uitgangspunten waarover onze experts uw graag adviseren. Bij welke uitdagingen mogen we u helpen?

Onze kernactiviteiten zijn:

Oplossingsgericht

Het realiseren van de laagste kosten per pallethandeling en het (her)inrichten en automatiseren van uw interne logistiek. Daar draait het om bij Motrac. Daarbij richten wij ons op alle facetten van uw intern transport: van analyse tot implementatie en beheer. Onze expertise in de verschillende branches is groot. Geen onderneming is hetzelfde, maar ons doel is samen met u rendementsverbeteringen te realiseren in uw logistieke proces. Daar werken we aan en juist dat is onze toegevoegde waarde, al sinds 1954.

Een truck voor iedere toepassing

Of u of zoek bent naar een handpallettruck om in de stad uw bestelbussen te laden en te lossen, of u een krap magazijn heeft met hoge stellingen, of dat er zwaar werk verricht moet worden op bouwterreinen. Motrac biedt voor iedere toepassing de juiste truck. Per type truck vindt u ook een ruime keuze aan uitvoeringen. Gebruikt u bijvoorbeeld heftrucks om containers in en uit te laden, kies dan voor onze speciale containeruitvoeringen. En heeft u trucks nodig waarin u net wat hoger moet zitten om nog beter over de lading heen te kunnen kijken, dan biedt de brouwerijuitvoering met zijn verhoogde stoel uitkomst.

Ook veilig intern transport in ATEX omgevingen en Coldstores

Vinden uw werkzaamheden plaats in een explosiegevoelige omgeving, ook dan bieden we betrouwbaar en veilig intern transport. De explosiebeveiligde hef- en magazijntrucks van Linde bieden zowel de bestuurder als de truck de nodige bescherming. De trucks zijn zo uitgerust dat er geen ontstekingen kunnen ontstaan.

Daarnaast kan Motrac zich dé branchespecialist noemen om gebied van coldstores. Sowieso zijn Linde trucks standaard al geschikt om te werken in temperaturen tot -10 graden. Met de speciale coldstore uitvoering is het zelfs mogelijk om te werken in temperatuurverschillen tussen +7 en -10 graden. Dat zorgt ervoor dat trucks zonder problemen diepvriesomgevingen in en uit kunnen rijden.

ATEX truck met afstandsbediening
Coldstore uitvoering
Tekst

Ruim aanbod voorzetapparatuur

Motrac biedt trucks voor verschillende sectoren, dat vraag ook om een ruim aanbod voorzetapparatuur. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • extra breed vorkenbord

  • multipallet handler

  • stenenklem

  • sideshift

  • papierrollenklem

  • tapijtdoorn

Linde heftruck met stenenklem
Linde heftruck met papierrollenklem
Tekst

Alle kleuren mogelijk

Onze rode Linde trucks herken je overal. Toch is een truck in de kleur van úw huisstijl ook wel heel bijzonder. Wist u dat onze trucks in alle RAL kleuren te leveren zijn? Wenst u een truck in een andere kleur? Bespreek het met ons en wij zorgen ervoor dat ook uw intern transport onderdeel van uw huisstijl wordt.

Gele Linde trucks
Blauwe Linde trucks
Tekst

Expertise van Lalesse Logistic Solutions

In samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions bieden we u de kennis en ervaring aan op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor geautomatiseerde warehouses. Samen met Lalesse Europe, eveneens onderdeel van ons moederbedrijf Royal Reesink, ontwerpen onze engineers voor u een totaaloplossing met magazijnkranen, autostore en racking.

Service en betrouwbaarheid

De beste producten, betrouwbare service en een partner die met u meedenkt, dat vinden wij belangrijk. Daar ligt uw winst en dat begrijpen wij bij Motrac. Snelle en betrouwbare service is daarom één van onze pijlers. Heeft u vragen over onze producttoepassingen of logistieke oplossingen, of wilt u een afspraak maken met een van onze experts: neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over Motrac

Een truck leasen, kopen of huren?

Heeft u de perfecte truck gevonden? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag over de financiering van uw truck. Of u nu een tijdelijk hulpje voor een paar uur nodig hebt of op zoek bent naar een oplossing voor de lange termijn voor dagelijks gebruik, Motrac heeft de ideale huur-, koop- of lease optie die aan alle eisen voldoet. Een overzicht van alle opties is verkrijgbaar via onze accountmanagers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze Op-Maat oplossingen? Wij denken graag met u mee.
Laat uw gegevens achter en één van onze experts neemt spoedig contact met u op.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.