Tekst

Totaalconcept voor magazijninrichting

Motrac biedt een totaalconcept voor uw magazijninrichting: van ontwerp en engineering, tot productie, installatie en onderhoud. Motrac streeft ernaar om logistieke processen te optimaliseren, producten te ontwikkelen en te innoveren. Hierbij staat uw behoefte altijd centraal.

Tekst

Welke racking voor uw magazijn?

Er zijn vele mogelijkheden om uw magazijn met stellingen (racking) in te richten. U kunt kiezen voor vaste-, mobiele- of geautomatiseerde stellingen of een zelfdragend magazijn. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u een passende oplossing, mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions

We denken graag met u mee in mogelijkheden. Ons advies baseren we op: 

 • Het type goederen

 • Het aantal goederen

 • De oppervlakte van het warehouse

 • De beschikbare ruimte

 • De vereiste toegang tot de goederen

 • De mate van automatisering

 • De gewenste kostenbesparing

 • De omslagfrequentie

 • De businessdoelen

Het is mogelijk om binnen een warehouse meerdere soorten magazijnopslagsystemen en magazijnstellingen te combineren. Daarnaast kunnen ze op maat gemaakt worden voor uw bedrijf. Laat u vooral adviseren door één van onze experts, zodat u optimaal gebruikt maakt van uw magazijnruimte. 

Download de magazijnstellingen brochure (nl)

Palletstellingen in warehouse aan te passen aan elke opslagbehoefte

Palletstellingen

Palletstellingen

Het meest veelzijdige opslagsysteem en aan te passen voor elke opslagbehoefte.
Inrijstellingen uitermate geschikt om veel dezelfde goederen op te slaan

Inrijstellingen

Inrijstellingen

Met inrijstellingen maakt u maximaal gebruik van het beschikbare magazijnoppervlak én ze zijn uitermate geschikt om veel dezelfde goederen op te slaan.
Grootvakstellingen bieden een handig opslagsysteem voor middelzware en zware goederen en maximale voorradbeheer

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen bieden een handmatig opslagsysteem voor middelzware en zware goederen en een maximale voorraadcontrole.
Tekst

Hoge kwaliteitsnormen voor elk magazijn 

Motrac investeert in veiligheid, kwaliteit en milieubeheer. Elk proces voor de ontwikkeling van een magazijn voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen, zoals: 

certificeringen magazijnstellingen Motrac
 • Quality management system certificaat (ISO 9001)
 • Environmental management system certificaat (ISO 14001)
 • Occupational health and safety management system certificaat (OHSAS 18001)
 • CE marking certification acc. UNE EN 1090
 • Daarnaast is Motrac ook lid van de European Federation of Material Handling FEM/AEM
Tekst

Advies magazijnstellingen

Het kiezen van het juiste magazijnsysteem is niet eenvoudig. Elke situatie is anders en het kan voorkomen dat er een combinatie van diverse opslagsystemen in uw warehouse geïntegreerd moeten worden. Een adviseur van Motrac adviseert u over de diverse opslagoplossingen. Waarbij we altijd kijken wat de meest efficiënte oplossing is voor het inrichten van úw magazijn of warehouse. Afhankelijk van de eerder genoemde factoren wordt bepaald welk type magazijnstellingen bij uw situatie past en welke trucks en/of magazijnkranen hierbij kunnen ondersteunen.

Wilt u weten welke magazijnoplossing bij uw bedrijf past? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van de adviseurs van Motrac.

Keuringen

Bij Motrac staat veiligheid voorop. Veiligheid van uw medewerkers, van de trucks, de magazijnen en dus ook van de stellingen. Net zoals u uw trucks BMWT door ons kunt laten keuren, hebben wij ook deskundigen in huis die voor in gebruikname en periodiek uw stellingen kunnen keuren om ze in goede staat te houden.

Lalesse logistic solution

Expertise van Lalesse Logistic Solutions

In samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions bieden we u de kennis en ervaring aan op het gebied van magazijnautomatisering, zoals AutoStore en magazijnkranen. Afhankelijk van uw opslagbehoefte leveren wij een breed assortiment opslagsystemen.

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.