Tekst

Totaaloplossing voor magazijninrichting

Motrac biedt een totaaloplossing voor magazijninrichting: van ontwerp, engineering, productie en installatie tot onderhoud en keuringen. Hoge kwaliteitsnormen en advies op maat spelen hierbij een cruciale rol. Voor elk type magazijn of warehouse hebben wij de juiste oplossing. Volledig afgestemd op de wensen van uw bedrijf. We zetten in op magazijn automatisering om logistieke processen te optimaliseren.

Magazijnstellingen (ook wel racking) kunnen op verschillende manieren worden ingericht. U heeft hierbij de keuze voor vaste-, mobiele- of geautomatiseerde stellingen of een zelfdragend magazijn. Binnen een warehouse kunnen meerdere soorten magazijnopslagsystemen en magazijnstellingen worden gecombineerd. Daarnaast kunnen de opslagsystemen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf.

Laat u vooral adviseren door één van onze experts, zodat u optimaal gebruikt maakt van uw magazijnruimte. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u een passende oplossing voor uw magazijninrichting, mogelijk in samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions.

Tekst

Onze verschillende soorten magazijnstellingen:

Palletstellingen

Palletstellingen

Het meest veelzijdige opslagsysteem en aan te passen voor elke opslagbehoefte. Lees meer over onze palletstellingen voor úw magazijninrichting.

Inrijstellingen

Inrijstellingen

Met inrijstellingen maakt u maximaal gebruik van het beschikbare magazijnoppervlak én ze zijn uitermate geschikt om veel dezelfde goederen op te slaan.

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen bieden een handmatig opslagsysteem voor middelzware en zware goederen en een maximale voorraadcontrole.
Tekst

Hoge kwaliteitsnormen voor elke magazijninrichting

Motrac investeert in veiligheid, kwaliteit en milieubeheer. Elk proces voor de ontwikkeling van een magazijn voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen, zoals:

  • Quality management system certificaat (ISO 9001)
  • Environmental management system certificaat (ISO 14001)
  • Occupational health and safety management system certificaat (OHSAS 18001)
  • CE marking certification acc. UNE EN 1090
  • Daarnaast is Motrac ook lid van de European Federation of Material Handling FEM/AEM
Tekst

Persoonlijk advies voor magazijnstellingen en automatisering

Elk magazijn is anders en dat maakt het kiezen van het juiste magazijnsysteem is niet eenvoudig. Soms moet een combinatie van verschillende opslagsystemen worden geïntegreerd. Onze experts weten precies waar zij rekening mee moeten houden om tot de beste oplossing voor uw magazijn of warehouse te komen. Afhankelijk van een aantal factoren bepalen we welk type magazijnstelling bij uw situatie past en welke magazijntrucks hierbij kunnen ondersteunen. Wij baseren ons advies onder andere op het type goederen, het aantal goederen, de oppervlakte van de warehouse, de beschikbare ruimte, de vereiste toegang tot de goederen, de mate van automatisering, de gewenste kostenbesparing, de omslag frequentie en de businessdoelen. Innovatie en productontwikkeling staan hierbij centraal.

Wilt u weten welke magazijnoplossing bij uw bedrijf past? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze experts. Lees alvast meer over onze stellingen in onze brochure:

Download de magazijnstellingen brochure (nl)

Download de magazijnstellingen brochure als printbare versie (enkele pagina's)

Doorlopende kwaliteitskeuringen

Bij Motrac staat veiligheid voorop. Veiligheid van uw medewerkers, van de trucks, de magazijnen en dus ook van de stellingen. Net zoals u uw trucks BMWT door ons kunt laten keuren, hebben wij ook deskundigen in huis die voor in gebruikname en periodiek uw stellingen kunnen keuren om ze in goede staat te houden. Vraag onze experts om de mogelijkheden.

Expertise van Lalesse Logistic Solutions

In samenwerking met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions bieden we u de kennis en ervaring aan op het gebied van magazijnautomatisering, zoals AutoStore en magazijnkranen. Afhankelijk van uw opslagbehoefte leveren wij een breed assortiment opslagsystemen.

Vraag een vrijblijvend advies of offerte op maat aan

Ontdek wat de meest efficiënte oplossing is voor het inrichten van uw magazijn of warehouse. Laat u gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.