Tekst

Probleemloos laden en lossen en verplaatsen van goederen met de Linde occasion elektrische palletwagens. De pallettrucks met staplatform of met zitplaats zijn zo ontworpen dat de bestuurder tijdens het bedienen altijd binnen de contouren van de truck blijft.

Intern transport stelt hoge eisen aan truck en bestuurder. De Linde pallettrucks kunnen deze uitdagingen moeiteloos aan. Revolutionaire, doordachte concepten die veiligheid, productiviteit en ergonomie optimaal combineren.

De pallettrucks zijn compacte, veelzijdige trucks met slanke vormgeving en laag chassis. Ideaal voor toepassingen in kleine ruimten, bijvoorbeeld vrachtwagens, maar ook voor efficiënte palletomslag en rangeertaken.

Tekst

Onze vestiging in Apeldoorn richt zich specifiek op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en andere magazijntrucks. Al onze occasions voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk. Kom gerust langs in deze vestiging om te zien of er een interessante occasion voor u beschikbaar is. Ook nemen wij u mee door het hele proces van binnenkomst van de tweedehands (hef)truck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck.