Tekst

Serviceoplossingen op basis van uw behoefte

Van onderhoud op basis van nacalculatie, tot totale ontzorging om maximale inzetbaarheid te kunnen garanderen. Bij Motrac heeft u de keuze uit 4 servicepakketten of maatwerk waarbij de serviceoplossing volledig toegesneden is op uw behoefte. De keuze is afhankelijk van uw vloot en uw wensen. Onze Service adviseurs kunnen u hierbij adviseren.

servicebussen
servicemonteur Motrac

De servicepakketten van Motrac:

Premium

Het Premium pakket is geschikt voor bedrijven die zeer afhankelijk zijn van intern transport en/of hun materieel intensief inzetten. U krijgt gegarandeerd de beste service en maximale bedrijfszekerheid. Wij nemen uw totale onderhoudszorgen uit handen, met minimale administratieve lasten en tegen vaste budgetteerbare kosten. Overzichtelijke rapportages geven u onder andere inzicht in uw schadekosten. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor aanvullende service zoals het vervangen van banden of onderhoud aan het tractiepakket.

Comfort+

Met het Comfort+ pakket betaalt u een vast laag en budgetteerbaar tarief per maand. U bent daarmee voorzien van de totale bewaking en uitvoering van uw preventief onderhoudsplan. Dit is all-in, dus inclusief voorrijkosten, arbeidsuren, onderdelen, smeermiddelen en de BMWT veiligheidskeuringen. Reparaties en het verhelpen van storingen worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. U kunt ervoor kiezen uw pakket aan te vullen met extra service.

Comfort

Het Comfort pakket verzekert u van tijdig en professioneel preventief onderhoud. U betaalt een vast bedrag per uitgevoerde onderhoudsbeurt, waarin arbeidsuren en voorrijkosten van onze monteur zijn inbegrepen. De BMWT veiligheidskeuring, eventueel benodigde onderdelen en smeermiddelen berekenen wij op basis van nacalculatie.

Safety

Het Safety pakket geeft u grip op uw servicekosten en biedt professioneel onderhoud aan uw trucks. Wij plannen voor u het onderhoud en herinneren u aan de jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring. Berekening van kosten voor onderhoud en reparatie vindt plaats op basis van nacalculatie, tegen vaste tarieven.

Maatwerk

Heeft u andere individuele wensen? We bieden u, naast onze servicepakketten, altijd een oplossing Op-Maat. Zo weet u zeker dat u de service krijgt die precies past bij uw bedrijfsvoering. Laat u hierbij adviseren door uw Service adviseur.

  • Premium
  • Comfort+
  • Comfort
  • Safety
  • Maatwerk
  • Het Premium pakket is geschikt voor bedrijven die zeer afhankelijk zijn van intern transport en/of hun materieel intensief inzetten. U krijgt gegarandeerd de beste service en maximale bedrijfszekerheid. Wij nemen uw totale onderhoudszorgen uit handen, met minimale administratieve lasten en tegen vaste budgetteerbare kosten. Overzichtelijke rapportages geven u onder andere inzicht in uw schadekosten. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor aanvullende service zoals het vervangen van banden of onderhoud aan het tractiepakket. 

  • Met het Comfort+ pakket betaalt u een vast laag en budgetteerbaar tarief per maand. U bent daarmee voorzien van de totale bewaking en uitvoering van uw preventief onderhoudsplan. Dit is all-in, dus inclusief voorrijkosten, arbeidsuren, onderdelen, smeermiddelen en de BMWT veiligheidskeuringen. Reparaties en het verhelpen van storingen worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. U kunt ervoor kiezen uw pakket aan te vullen met extra service.  

  • Het Comfort pakket verzekert u van tijdig en professioneel preventief onderhoud. U betaalt een vast bedrag per uitgevoerde onderhoudsbeurt, waarin arbeidsuren en voorrijkosten van onze monteur zijn inbegrepen. De BMWT veiligheidskeuring, eventueel benodigde onderdelen en smeermiddelen berekenen wij op basis van nacalculatie. 

  • Het Safety pakket geeft u grip op uw servicekosten en biedt professioneel onderhoud aan uw trucks. Wij plannen voor u het onderhoud en herinneren u aan de jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring. Berekening van kosten voor onderhoud en reparatie vindt plaats op basis van nacalculatie, tegen vaste tarieven. 

  • Heeft u andere individuele wensen? We bieden u, naast onze servicepakketten, altijd een oplossing Op-Maat. Zo weet u zeker dat u de service krijgt die precies past bij uw bedrijfsvoering. Laat u hierbij adviseren door uw Service adviseur.

Meer informatie over onze servicepakketten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.