Tekst

Betrouwbare partner bij aanbestedingen

Binnen de overheidsbranche is het zeer gebruikelijk dat verkopende partijen via openbare aanbestedingen hun producten en diensten onder de aandacht brengen. Dan is niets zo belangrijk als een partij die nauwkeurig de aanbestedingsprocedure volgt én hier de juiste aanbieding op afgeeft. Motrac is zo’n partij. Met jarenlange ervaring met werken voor nationale, regionale én lokale overheidsbedrijven.

Linde heftruck lift auto bij heftruckcup
Linde heftruck met zware last
Tekst

Uitgebreide klantenkring met uiteenlopende uitdagingen

Onze trucks komen overal en deinzen voor geen enkele uitdaging terug. Van heftrucks voor het zware werk, zoals het verplaatsen van ingevorderde auto’s en boten of het verplaatsen van munitie voor een oefening tot stapelaars/pallettrucks voor in magazijnen waar goederen staan opgeslagen die door gevangenen worden gemaakt. En van ‘militaire missies’ op robuuste ondergrond tot aan- en afvoer van materiaal op gemeentewerven. Onze trucks zijn voor een grote diversiteit aan doeleinden geschikt. Wel heeft iedere uitdaging gemeen, dat er een uitgebreid aanbestedingstraject aan vooraf gaat, waar Motrac met de grootste zorgvuldigheid mee omgaat.

Een krachtpatser voor op onherbergzaam terrein

Werkzaamheden in vuile, stoffige of onherbergzame terreinen? Onze krachtpatser de Linde X20 – X35 weet hoe hij hier terrein kan winnen. Met zijn extreme kracht is het de eerste elektronische vorkheftruck die zijn prestaties zich kan spiegelen aan die van verbrandingstrucks. Dus is er zwaar werk te verzetten, maar behoort een verbrandingstruck niet tot de mogelijkheden vanwege bijvoorbeeld binnengebruik, dan is de Linde X-truck, aangedreven door een Lithium Ion batterij, een meer dan geschikt alternatief.

Zeer wendbare en precieze stapelaars

Niet veel ruimte beschikbaar, maar er moet wel snel en efficiënt gewerkt worden? Onze stapelaars zorgen voor veilig wegzetten van pallets met een grote precisie, zonder schokken en ze zijn ook nog energiezuinig. Zo worden onze Linde stapelaars samen met onze Linde hefttrucks door justitie ingezet om goederen te verplaatsen die door gevangenen in speciale werkplaatsen worden gemaakt en vervolgens worden opgeslagen in magazijnen.

Ergonomisch laden en lossen

Onze zeer wendbare én ergonomische elektrische pallettrucks zijn eenvoudig in te zetten bij krappe laadstations en steile hellingen ook zijn ze eenvoudig mee te nemen in vrachtwagens om goederen op locatie te kunnen laden en lossen. Met hun compacte en precieze stuursysteem zorgen de pallettrucks ervoor dat u het transport van goederen op korte afstanden de baas bent.

Relevante praktijkcase

Motrac gaat defensie ontzorgen met interne transportmiddelen

Motrac gaat defensie ontzorgen met interne transportmiddelen

Het Materieellogistiek Commando is bij Motrac uitgekomen met haar vraag voor de interne transportmiddelen van alle defensieonderdelen.