Tekst

24/7 delivery met onze intralogistieke oplossingen 

Of het nu gaat om het behoud van volle schappen in winkels of om de belofte dagvers te leveren. Bent u werkzaam in de retail food sector, dan weten wij dat uw klanten hoge eisen stellen aan aanbod en levering. Met onze efficiënte en betrouwbare heftrucks en magazijntrucks van het premiummerk Linde zorgen wij dat u daar op in kunt spelen en snel kunt schakelen.  

Bovendien kiest u met onze Linde trucks voor veilige en ergonomische interne transportmiddelen, die een oplossing bieden voor elke mogelijke toepassing in de retailbranche.  

Kies bijvoorbeeld voor de ‘Follow me functie’ op onze semi-automatische orderpickers. Deze functie verkort de afstand die een medewerker moet afleggen in een magazijn aanzienlijk, doordat de truck de medewerker automatisch volgt zodra deze gaat lopen. Dit maakt het nog eenvoudiger en ergonomischer om de producten op de pallet te leggen.

Tekst

Ook een alternatieve energiebron zoals Lithium ION kan interessant zijn. Uw trucks moeten constant beschikbaar én flexibel inzetbaar zijn. Trucks met een Li-ION batterij kunnen zelfs tijdens korte pauzes worden opgeladen zodat kostbare en tijdrovende batterijwissels niet nodig zijn. Op deze manier bespaart u kosten én tijd én kunt u efficiënter werken.

Linde N20 in warehouse
Linde N20 orderpicker
Tekst

Voor ieder product en iedere (winkel)omgeving  

De retail foodbranche heeft vaak te maken met het verwerken van een grote verscheidenheid aan producten. Daar moet het type intern transport ook op voorzien zijn. Motrac biedt een ruim aanbod aan interne transportoplossingen voor verschillende toepassingen en in iedere omgeving. Zo bieden we trucks die goed kunnen manoeuvreren in kleinere ruimtes, trucks die u van alle gemakken voorzien tijdens het picken van de orders en trucks die zich autonoom een weg door uw magazijn banen.

We hebben de juiste truck voor ieder product en voor iedere werk- en winkelomgeving:  

Orderpicking in een coldstore
Linde Matics
Linde Reachtruck R17
Linde D10 AP in vrachtwagen
V08 orderverzamelaar voor verzamelen op het tweede niveau
Tekst

Flexibele huuroplossingen voor bedrijven in de retail food sector

Of het nu gaat om een buurtsuper op een vakantiepark tijdens de drukke zomermaanden of om een grote supermarkt tijdens de sinterklaas, kerst en oud en nieuw periode. Bijna iedere organisatie binnen de retail food sector krijgt wel eens te maken met piekperiodes. Onze uitgebreide, flexibele huurvloot biedt daarvoor uitkomst.

Snel schakelen is een must. Indien we een truck in Nederland niet direct beschikbaar hebben, hebben we contact met de landen om ons heen. De goede samenwerking met andere dealers en met Linde, zorgt ervoor dat er altijd een truck voor u beschikbaar is om uw piekmomenten te ondervangen.

Tekst

Altijd de actuele status beschikbaar van uw gehele truckvloot 

Niet alleen qua truckvloot zal u opschalen tijdens de piekmomenten. Ook met betrekking tot het personeel dat u rond heeft lopen zal u moeten schakelen. Wisselend personeel, waarbij de ene medewerker meer ervaring met magazijntrucks heeft dan de andere medewerker. Ons fleetmanagement systeem Linde connect: helpt u om meer inzicht te krijgen in uw vloot. Zo verbetert u onder andere logistieke processen, voorkomt u ongeautoriseerd gebruik van de trucks, beperkt u verkeerde bediening en slecht rijgedrag en heeft u transparantie in de verbruik- en gebruiksgegevens van elke truck. Met Linde connect: heeft u realtime gegevenstoegang en kunt nog nauwkeuriger inspelen op de vraag van uw klanten.  

Onderhoudsdienst van Motrac 24/7 bereikbaar

De retailbranche gaat snel. Uw klanten verwachten hun producten de volgende dag en soms zelfs dezelfde dag al te kunnen ontvangen. U heeft dan ook 'geen tijd’ voor onnodige stilstand van uw trucks. Dat weten we bij Motrac maar al te goed. Daarom is de onderhoudsdienst van Motrac altijd bereikbaar. Ons team dat bestaat uit meer dan 150 gekwalificeerde service monteurs staat 24/7 voor u klaar. En wilt u er zeker van zijn dat uw trucks goed onderhouden zijn, kies dan voor onze servicepakketten.

Relevante praktijkcases

SPAR bespaart tijd in distributiecentrum met elektrische Linde trucks

SPAR bespaart tijd in distributiecentrum met elektrische Linde trucks

“Bij het vervangen van onze bestaande vloot onze behoefte door Motrac ingevuld als onderdeel van een zeventigtal elektrische Linde hef-, pallet- en reachtrucks.”

Deli XL: Aanzienlijke reductie schadekosten

Deli XL: Aanzienlijke reductie schadekosten

Schadekosten zijn drastische gereduceerd: “Het scheelt inmiddels al een leuke gezinsauto op jaarbasis”

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.