Tekst

Dezelfde doelen, verschillende benodigdheden

De non-food sector omvat een ruim portfolio aan producten die op een snelle manier bij de eindgebruiker moeten komen. Deze sector beslaat uiteenlopende productcategorieën van kleding en boeken tot aan witgoed en elektronica. In grote lijnen hebben de productcategorieën dezelfde behoeftes op het vlak van goederenbehandeling. Het moet goed, veilig én snel. Toch gelden voor alle categorieën onderlinge verschillen qua benodigdheden om dit doel te bereiken.

Verschillende voorzetopties

Om in de non-food sector ieder product op de juiste manier te verplaatsen, is er vaak behoefte aan voorzetapparatuur voor specifieke toepassingen. Motrac heeft een ruime range aan oplossingen. We bieden oplossingen vanuit onze vaste leveranciers van voorzetapparatuur. Daarnaast bieden we maatwerk oplossingen vanuit onze eigen werkplaats. Of er nu klemmen nodig zijn voor producten die stevig op hun plek gehouden moeten worden, of een rotator om een product te kantelen. Motrac garandeert dat ieder product op zijn eigen manier en vooral veilig te verplaatsen is.

Wilt u advies welk voorzetapparatuur voor uw product het beste gebruikt kan worden? Neem contact op met één van onze experts.

Linde K-truck VNA Smalle gangen truck
Voorzetopties non-food

Robuustheid

Een groot aantal bedrijven binnen de non-food sector (vooral de zware industrie) bevinden zich op terreinen die ruwer zijn dan gemiddeld. Dit maakt dat u moet kunnen rekenen op logistieke oplossingen die ook in deze omstandigheden volledig tot hun recht komen. Onze Linde trucks zijn samengesteld uit kwalitatieve, duurzame materialen die ervoor zorgen dat uw machines u ook op een ruwe ondergrond niet in de steek zullen laten. Bekijk bijvoorbeeld onze elektrische krachtpatser de X20 – X35, een extreem krachtige elektrische heftruck, die zonder blikken of blozen ingezet kan worden voor dezelfde werkomstandigheden als verbrandingstrucks.

Tekst

Voor elke omgeving de juiste truck

Omdat deze sector veel verschillende producttypes omvat, is er ook behoefte aan veel verschillende type trucks. Dankzij een ruim productaanbod van heftrucks en magazijntrucks kan Motrac perfect op die vraag inspelen. Waar bepaalde trucks excelleren in kleinere ruimtes, zijn andere trucks helemaal op hun plek in een robuuste omgeving. We hebben een grote variëteit aan trucks, wat inhoudt dat we voor iedere branche, voor ieder product en voor iedere handeling de juiste truck kunnen aanbieden

Linde Warehouse trucks
Linde N20 SA semi automatische oderverzameltruck
Tekst

Bovendien zijn onze trucks ook vaak in meerdere configuraties beschikbaar, bijvoorbeeld met meer batterijcapaciteit, een lagere mast, een initiële heffing etc. Daarnaast hebben we speciale applicaties voor heftrucks om u ook in specifieke omgevingen van een ideale heftruck te kunnen voorzien. 

Wat u ook zoekt: bij ons zult u het vinden!

Relevante praktijkcases

TuinVisie kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde

TuinVisie kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde

“Om onze levertijd richting klanten te garanderen is uitval van heftrucks niet acceptabel. Dat voorkomen wij met de kwaliteit en bedrijfszekerheid van Linde heftrucks.”

Plantion veilt snel, stil en soepel dankzij AGV’s

Plantion veilt snel, stil en soepel dankzij AGV’s

“We hebben een enorme efficiencyslag gemaakt. Waar voorheen meer mankracht en meer handelingen nodig waren, volstaat nu één handeling.”

Nieuwe Linde AGV's voor FloraHolland

Nieuwe Linde AGV's voor FloraHolland

“Wij verwachten met dit contract de bedrijfszekerheid te verhogen en onze kosten te verlagen.”

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.