Tekst

Maximale voorraadopslag van grote en zwaardere goederen

De grootvakmagazijnstellingen zijn extra stevig en bieden een handmatig opslagsysteem voor uiteenlopende middelzware, zware en grote goederen. Ze zijn ideaal wanneer je ook direct toegang toe moet kunnen hebben.

De stellingen beschikken over brede panelen of schappen, zijn aanpasbaar voor verschillende volumes en afmetingen en bieden de mogelijkheid om de magazijnruimte in te richten met meerdere lagen. Bijkomend voordeel is dat de stellingen eenvoudig zijn te installeren.

De frames

De frames van de grootvakstellingen bestaan uit 2 geperforeerde staanders die door horizontale en diagonale verbindingen aan elkaar zijn bevestigd.

De standaard hoogte van de frames is 1.500 – 5.500 mm hoog.

Qua diepte van de frames kan gekozen worden voor een diepte van 400, 600, 800 of 1.000 mm. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Vraag hiervoor advies aan een van onze experts.

Dragers

De grootvakstellingen worden opgebouwd met horizontale dragers die de lading ondersteunen. Deze dragers zijn gemaakt met een Z-profiel en twee gelaste verbindingen aan beide uiteinden.

De dragers zijn per 25 mm in hoogte inhaakbaar in het frame. De kortste drager is 890 mm en de langste drager is 2.675 mm lang. Daarnaast is maatwerk mogelijk. Onze adviseurs kunnen u hierbij helpen.

Dwarsliggers

De dwarsliggers (ookwel dieptedragers) zijn ontworpen om de lading te dragen. Ze liggen tussen de beide dragers van het frame. Er zijn geen extra verbindingselementen nodig om de dwarsliggers te plaatsen.

Afhankelijk van de gebruikte dragers, zijn er verschillende soorten dwarsliggers.

Tekst

Spaanplaten & staalplaten

Qua panelen kan er gekozen worden voor spaanplaten of voor staalplaten. Beiden rusten ze op de dragers van het frame van de grootvakstellingen.

De metalen panelen zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal, gemakkelijk schoon te maken en corrosievrij. Afhankelijk van de lengte van de dragers, dienen er meerdere panelen gebruikt te worden.

Advies van een expert over grootvakstellingen?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.