Tekst

connect:cloud altijd en overal toegankelijk

Met connect:cloud zet Linde Material Handling de volgende stap naar de toekomst. De nieuwe, cloud-based fleet management-oplossing is flexibel, betrouwbaar en veilig - een indrukwekkende aanvulling op het Linde connect fleet management-systeem.

connect:cloud is altijd en overal toegankelijk. Het enige wat u nodig hebt, is een apparaat met internettoegang en een browser. connect:cloud combineert alle relevante informatie over uw vloot overzichtelijk op één plek, inclusief een uitgebreide, centrale weergave van gegevens en softwareversies. Linde zorgt ervoor dat de software altijd up-to-date is en dat iedere functionaliteit beschikbaar is. De dataverzending en de gegevensoverdracht worden gratis ter beschikking gesteld.

Download de brochure met basic connect:cloud modules >

connect:cloud altijd en overal toegankelijk
Tekst

Pakketten

De functies van de connect:cloud software zijn allemaal eenvoudig te begrijpen en gebruiksvriendelijk. Er zijn afzonderlijke pakketten beschikbaar, afhankelijk van doelgroepen en vereisten.

Vlootbeheerders kunnen connect:cloud aanpassen aan hun individuele behoeften en eisen. Het noodzakelijke basispakket is gratis beschikbaar. Diverse extra pakketten kunnen tegen een maandelijkse vergoeding worden toegevoegd.

Basispakket

Met het connect:cloud basispakket bent u altijd op de hoogte van uw gehele truckvloot. U kunt op elk gewenst moment de bedrijfsuren van uw vloot monitoren en de actuele positie ter plaatse vaststellen. Zo kunt u de beschikbaarheid efficiënt plannen en misbruik actief voorkomen.

Traceren

Gezondheid en veiligheid zijn van het grootste belang in tijden van COVID-19. Het Linde connect contact tracing pakket registreert met wie uw werknemers contact hebben gehad en biedt ondersteuning bij het naleven van de geldende afstandsregels.

Advies van een logistiek expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.