Tekst

De juiste truck voor AGF en agri

Het kunnen doorwerken is zowel in de AGF als de agri sector van groot belang. Als ‘de tijd rijp is’ om bijvoorbeeld te plukken, te oogsten of te voederen, moet u kunnen vertrouwen of uw materiaal. En dat snappen wij bij Motrac. Bij ons kunt u terecht voor betrouwbare trucks. Of u nu krachtige trucks nodig heeft om balen hooi of pallets veevoer te verplaatsen, wendbare trucks met een kleine draaicirkel tijdens pluktijd of elektrische pallettrucks voor het vervoer van fruitbakken. En of u de trucks nu standaard op uw terrein beschikbaar wilt hebben in eigen bezit, of dat u ze wilt leasen of tijdelijk huren. Alles is mogelijk. We beschikken zelfs over een uitgebreid aanbod gebruikte trucks. Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing.

Optimaal comfort voor de bestuurder

Bij het ontwerp van iedere Linde truck staat de bestuurder voorop. Prestaties gaan samen met comfort voor de bestuurder. Zo kan er onder iedere omstandigheid optimaal gewerkt worden. Of u nou rijdt op een modderige oneffen ondergrond, in een ‘stoffige’ omgeving door verplaatsing van hooi of zaden of veel repeterende werkzaamheden moet verrichten. Of u nu uren achtereen van de truck gebruikt maakt of dat u hem nodig hebt voor enkele kleinere werkzaamheden. U weet dat u in een Linde truck in ieder geval comfortabel zit.

Ook aan veiligheid is gedacht. Zo zijn bijvoorbeeld bij alle Linde heftrucks de neigcilinders bovenaan geplaatst. Dit zorgt voor een precieze lasthandling en verlaagt de torsie in de mast bij de inzet met een schepbak of een kistenkantelaar. De bovenliggende neigcilinders en het excelente zicht naar voren verhogen uiteraard de veiligheid. Bijkomend voordeel is de extra voetenruimte waardoor het werken met werkschoenen of klompen geen probleem is en het eenvoudiger kunnen in- en uitstappen.

Tekst

Werken met de grootste precisie

En wat is er nou belangrijker dan het zorgvuldig vervoeren van uw producten? Niets is immers vervelender voor uw bedrijf wanneer uw groente of fruit al beurs of beschadigd uw terrein verlaat. Met de Linde Load Control (standaard op iedere heftruck) bent u gegarandeerd van precies werken. De intuïtieve joystick en hendels zorgen ervoor dat u de trucks uiterst precies kunt bedienen en dat u de lading met kwetsbare groente en fruit met de grootste zorgvuldigheid kunt heffen, dalen en verplaatsen.

Samen te stellen voor iedere branche

Linde trucks zijn zo uitgerust dat ze standaard ingezet kunnen worden voor inzet in koelhuizen, omdat onze trucks met gemak standaard beschermd zijn tot wel -10 graden. Naast dit voordeel zijn onze robuuste trucks eenvoudig te reinigen. Zodat u altijd hygiënisch kunt werken en zodat uw truck nog langer meegaat. Goed onderhoud zorgt voor minder stilstand en lagere kosten.

Iedere Linde truck is uit te rusten met een Li-ION batterij kunt u over de meest productieve truck configuratie beschikken. Linde beschikt over een groot aantal opties waarmee wij de ideale truck voor uw inzet / branche kunnen samenstellen. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Blijderveen Fruit heftruck
Blijderveen Fruit orderverzamelaar
De Terp pompoenen heftruck
Dzen fruit opgestapeld met orderverzamelaar
X35 met baa; zadem bij Mulder Marne
Tekst

De topper voor AGF

Door zijn betrouwbaarheid, stabiliteit en kracht is onze elektrische Linde heftruck de E16 – E20 de topper in de AGF branche. Hij heeft een kleine draaicirkel en is dus ideaal is voor het stapelen en tillen van fruitkisten in krappere ruimtes en is zowel als drie- als vierwieler verkrijgbaar. De E16 - E20 trucks beschikken over een weegindicator, panaromadak en kunnen worden voorzien van lithium ion batterijen. Het voordeel daarvan is, dat de batterijen tijdens de pauzes zonder problemen kunnen worden bijgeladen, waardoor de trucks 24/7 ingezet kunnen worden. Wisselbatterijen zijn niet nodig. 

Betrouwbare elektrische pallettruck voor kleiner vervoer

Met onze elektrische pallettrucks T16 weet u zeker dat u uw groente en fruit met het grootste gemak naar de vrachtwagen kunt vervoeren. Net even dat laatste stukje transport, voordat uw producten uw terrein verlaten. Ook dan moet u er zeker van zijn dat dit nauwkeurig gebeurd. De speciale vormgeving van de disselkop beschermt de handen. Ook met handschoenen aan is de bediening eenvoudig. En de kruipsnelheidskop maakt het kinderlijk eenvoudig om te manoeuvreren in krappe ruimtes, met de dissel omhoog. Het standaard onderhoudsinterval van 1.000 draaiuren (of 1x per jaar) zorgt voor optimale inzetbaarheid.

Linde X35 met baal zaden bij Mulder Marne
Linde X35 baal zaden wordt gevuld bij Mulder Marne
Tekst

Zwaar werk te verzetten op een agrarisch bedrijf?

Onze krachtpatser Xtreme, de 1252X, is de eerste elektrische heftruck in de markt met de performance van een verbrandingstruck. De trucks zijn uitermate geschikt voor werk in modderige of ‘stoffige’ omgevingen en rijden met het grootste gemak op oneffen terreinen om de lasten te verplaatsen. Ze maken het zware werk tot kinderspel.

Daarnaast is het onderhoudsbehoefte van onze trucks buitengewoon gunstig. Zo is de Li-ION batterij onderhoudsvrij. De hydrauliekolie hoeft slechts één keer in de 6.000 draaiuren vervangen te worden. Dit heeft als groot voordeel dat groot onderhoud aan een truck altijd goed te plannen is en u in de piekperiodes over al uw machines maximaal kunt beschikken.

Relevante praktijkcases

A.C. van Blijderveen fruit verduurzaamt logistiek materieel

A.C. van Blijderveen fruit verduurzaamt logistiek materieel

"Inmiddels is iedereen zo'n fan van Linde dat ze niet meer op de andere trucks willen rijden. Ook de chauffeurs van onze vaste transporteurs, die zelf laden en lossen, werken graag met de Linde trucks. "

De Terp heeft zwaar materieel nodig voor het laden, lossen en verwerken van de pompoenen

De Terp heeft zwaar materieel nodig voor het laden, lossen en verwerken van de pompoenen

Met de nieuwe pompoenoogst bewijzen de heftrucks hun betrouwbaarheid.

De Linde heftruck maakt volgens Slootman-Claassen, bloembollenbedrijf, het verschil om te kunnen schaften, of niet."

De Linde heftruck maakt volgens Slootman-Claassen, bloembollenbedrijf, het verschil om te kunnen schaften, of niet."

“In onze business is het belangrijk dat we kunnen vertrouwen op onze heftrucks tijdens de seizoenpieken. Stilstand is funest”

Het moet bij Van den Brink een Linde zijn, dat is de enige voorwaarde die ze stellen

Het moet bij Van den Brink een Linde zijn, dat is de enige voorwaarde die ze stellen

"De voornaamste verschillen tussen de heftrucks van Linde en die van de concurrentie zijn de betrouwbaarheid en de kwaliteit."

Advies van een AGF of Agri expert?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.