Tekst

Maximaal gebruik van magazijnoppervlak: inrijstellingen

Bij inrijmagazijnstellingen wordt maximaal gebruik gemaakt van het magazijnoppervlak. Dit type stelling is uitermate geschikt om veel dezelfde goederen op te slaan op pallets.

Bij inrijstellingen wordt zowel de oppervlakte als de hoogte van een magazijn of warehouse optimaal gebruikt, doordat er minder werkruimte nodig is. De toegang tot de goederen is wel beperkter (vanaf één zijde), om zo meer opslagruimte te hebben.

Onderdelen voor de inrijstelling

De inrijstellingen worden uit diverse onderdelen samengesteld. Zo wordt er gebruikt gemaakt van verschillende jukken en consoles. Het toevoegen van de diverse onderdelen kan het gebruiksgemak bevorderen en de werksnelheid en veiligheid verhogen. Accessoires voor inrijstellingen zijn o.a. palletgeleiders en framebescherming.

Framebescherming

Tijdens het werk kan het voorkomen dat een truck tegen een stelling rijdt. Dit kan schade veroorzaken. Om de impact van de schade te verkleinen, kunnen palen en frames beschermd worden met een daarvoor ontwikkelde framebeschermer.

Palletstopper

Om te voorkomen dat pallets aan het einde van het pad uit de inrijstelling vallen, kan gebruik gemaakt worden van een palletstopper. Er is zowel een palletstopper voor op de vloer als voor in de stellingen zelf. De palletstopper moet gezien worden als een waarschuwingselement, om te voorkomen dat de pallets te ver doorgezet worden.

Pallet invoergeleider en palletgeleiding

Om het plaatsen van de pallets in de inrijstellingen makkelijker te maken, is er de invoergeleider. Dit element zorgt ervoor dat het eenvoudiger is om pallets te positioneren. De palletgeleiding helpt bij het eenvoudig positioneren van de pallets in de stellingen.

Advies van een expert over inrijstellingen?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies of een offerte Op-Maat.

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.