Logistica 2019 (5 t/m 7 november, Jaarbeurs Utrecht)

Logistica is de grootste beurs op het gebied van intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie.

Ook dit jaar presenteert MotracLinde samen met Reesink Logistic Solutions innovatieve one-stop-shop warehouse oplossingen, veilig intern transport, logistieke consultancy, energy solutions en fleet management.

MotracLinde op Logistica 2019;


Motrac. Keep moving.

 

Logistieke consultancy
Logistieke consultancy
Veiligheid
Safety as a standard
Energy Solutions
Energy Solutions
Fleet Management
Fleet Management: connect 
Warehouse automatisering
VNA & Automation

 

Logistieke consultancyLogistieke consultancy
Een nieuw warehouse inrichten of een huidig warehouse herinrichten is van fundamenteel belang en bepalend voor het logistieke succes van een onderneming. Een goede analyse- en ontwerpfase is cruciaal. Met onze unieke 3D-software Stratos, maken we inzichtelijk hoe de beschikbare warehouse oppervlakte ingedeeld kan worden en wat de beste methode voor handling van de goederen is.

Op Logistica adviseren wij u over de mogelijkheden van de (her)inrichting van uw warehouse of magazijn. Wij laten u ook graag een demo zien van de 3D-software.
VeiligheidSafety as a standard
Veiligheid en ergonomie zijn 2 zeer belangrijke aspecten op de werkvloer. Bij MotracLinde staan deze 2 kernwaarden dan ook al decennialang centraal.

Vanuit deze gedachte zijn er diverse unieke technieken, producten en diensten ontwikkeld die de veiligheid van uw medewerkers verhogen, de efficiëntie van de trucks verbeteren en zorgen voor minder schades of gevaarlijke situaties.
Energy SolutionsEnergy solutions
Wat dacht u van een voertuig dat in slechts 3 minuten is bijgetankt en tijdens het rijden niets uitstoot? Twee grote voordelen van een van de meest veelbelovende energiesystemen van de toekomst; brandstofceltechnologie.

Op Logistica praten wij u graag bij over de voordelen van verschillende energiesystemen zoals waterstofceltechnologie en lithium-ion. Wij hebben een Linde brandstofcel truck voor u klaar staan. Onze adviseurs maken op uw verzoek een gratis lithium-ion ROI calculatie voor u; direct in onze beursstand.
Fleet ManagementFleet Management: connect
U wilt kwaliteit leveren, tegen zo laag mogelijke kosten. Dat kan alleen als uw magazijn- en heftrucks optimaal en efficiënt worden ingezet. Inzicht in het gebruik van de transportmiddelen is daarbij onmisbaar. MotracLinde biedt dit inzicht, met connect:desk.

Uw intern transportmaterieel wordt voorzien van kleine kastjes. Draadloos geven zij tijdens de operatie informatie door. Wie rijdt op welke truck, hoe wordt het transportmiddel gebruikt, hoe zit het met de productiviteit? connect:desk houdt deze en diverse andere gegevens voor u bij. Achter uw bureau krijgt u alle data met één klik overzichtelijk op uw beeldscherm te zien. Het inzicht in deze gegevens verschaft u de basis voor een optimaal en efficiënt vlootbeheer. Op Logistica zullen wij dit Fleet Management systeem live demonstreren.
Warehouse automatiseringVNA & Automation
De nieuwe generatie smalle gangen trucks van Linde brengen palletverwerking en orderpicking in smalle gangen naar een hoger niveau. Met hefhoogten tot 18 meter, een verbeterde ergonomie, aanzienlijk betere prestaties en nóg meer veiligheid. 

Daarnaast leveren wij volledig schaalbare Robotica-oplossingen die autonoom kunnen werken naast mensen. Linde-MATIC robottrucks zijn uitgerust met slimme functies die ze in staat stelt in dezelfde omgeving te werken als mensen en andere voertuigen, zonder dat hiervoor een extra infrastructuur nodig is.

Op Logistica ervaart u hoe het is om de Linde K-smalle gangen truck te besturen in de VR-virtual showroom. Of bekijk de VNA truck in augmented reality. Natuurlijk staat en een expert voor u kaar om al uw vragen te beantwoorden.
Logistica logoDatum:
dinsdag 5 t/m donderdag 7 november 2019
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht - hal 1,2,3 en 4
Standnummer: C026
Openingstijden: 9.00 uur tot 17.30 uur


Impressie Logistica 2017

MotracLinde-Logistica-1
MotracLinde-Logistica-2
MotracLinde-Logistica-3
MotracLinde-Logistica-4