Tekst

Specialist in Linde magazijntruck en heftruck verhuur

Snel, betaalbaar en flexibel een magazijntruck of vorkheftruck huren? Wij beschikken over een jonge huurvloot van maar liefst 2500 Linde trucks die direct voor u beschikbaar zijn.

Waarom een Linde truck huren?

  • Geen verhoging investeringskosten
  • Eenvoudig tijdelijk uw capaciteit verhogen
  • Uw vaste truckvloot flexibel op- en afschalen
Tekst

Een dag, maand of langer dan een jaar

U huurt bij ons zowel elektrische als brandstof aangedreven Linde vorkheftrucks met tonnages tussen de 1 en 16 ton. Maar wij beschikken ook over een enorm aanbod elektrische palletwagens, stapelaars, reachtrucks, orderpickers (HOPT, LOPT) en trekkers die direct voor u beschikbaar zijn. Of u nu voor een dag, een week, een maand of langer dan een jaar uw intern transport zonder investeringskosten wilt opschalen.

Tekst

Altijd de juiste huurtruck

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende type heftrucks of magazijntrucks nodig zijn. Ons ervaren verhuurteam denkt mee en geeft u een deskundig advies. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wat de situatie is. Onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden geschikt is. Indien gewenst zorgen wij ook voor geschikte voorzetapparatuur. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Bekijk de verschillende trucks in onze huurvloot

Elektrische Linde heftruck huren

Elektrische Linde heftruck huren

lektrische Linde vorkheftrucks zijn emissievrij en worden daarom veel gebruikt voor werkzaamheden in afgesloten magazijnen.

Diesel of LPG Linde heftruck huren

Diesel of LPG Linde heftruck huren

Met de unieke hydrostatische aandrijving zijn de compacte Linde diesel vorkheftrucks met afstand de zuinigste in de markt door het lage brandstofverbruik.

Linde stapelaar huren

Linde stapelaar huren

Meeloopstapelaars, dubbele stapelaars, stapelaars met sta-of zitplaats. Huur een dag, een maand of langer dan een jaar.

Linde reachtruck huren

Linde reachtruck huren

De reachtrucks van Linde zijn comfortabel, krachtig, veilig én efficiënt. Daarnaast leveren ze hoge prestaties en zijn ze laag in energieverbruik.

Linde orderverzameltruck huren

Linde orderverzameltruck huren

Tijdelijk een extra orderverzameltruck nodig zodat uw logistiek proces niet stil ligt? U verzamelt orders snel en veilig met de Linde orderpickers.

Linde pallettruck huren

Linde pallettruck huren

Tijdelijk een extra pallettruck nodig zodat uw proces niet stil ligt? Huur een elektrische palletwagen, dat kan al vanaf een dag.

Elektrische Linde trekker huren

Elektrische Linde trekker huren

Smalle gangpaden, kleine laadruimtes, steile hellingen of oneffen wegen? De elektrische Linde trekkers zijn ontworpen om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Flexibele daghuur regio Rijnmond

Flexibele daghuur regio Rijnmond

Motrac heeft een speciale locatie voor daghuur in de Rotterdamse haven. Vanuit dit verhuurcentrum leveren wij huurtrucks aan diverse bedrijven in de regio Rijnmond.

Advies of offerte aanvragen?

Formulier
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.