Tekst

Probleemloos laden en lossen met onze interne transportmiddelen

Om uw goederen efficiënt en veilig te laden en te lossen, biedt Motrac een ruim assortiment interne transportmiddelen. Of u nu laad en lost via een laaddock met een pallettruck of double stacker of dat u de vrachtwagens vanaf de zijkant lost met een heftruck, Linde beschikt in beide gevallen over een ruim assortiment waaruit u telkens een oplossing Op-Maat kunt kiezen.

Laden en lossen met een H35 verbrandingstruck
Laden_lossen van vrachtwagen met T25 RW pallettruck
Tekst

Efficiënt en veilig laden en lossen via een laaddock

Het laden en lossen van vrachtwagens via een laaddock gebeurt doorgaans met een elektrische pallettruck. Linde Material Handling heeft een ruim assortiment meeloop en meerij pallettrucks, waardoor voor elke toepassing de juiste truck gekozen kan worden.

Steeds vaker wordt er ook gebruik gemaakt van het principe van double stacking. In de vrachtwagens worden twee lagen pallets tegelijkertijd vervoerd, om zo een dubbel aantal pallets mee te nemen. Linde biedt daarvoor verschillende double stacker stapelaars aan, zodat de vrachtwagens snel en veilig geladen of gelost kunnen worden.

Meer weten over de meest robuuste pallettrucks in de markt en hoe u moeilijke situaties over korte afstanden de baas bent met de elektrische pallettrucks van Linde? Lees ons artikel uit Warehouse totaal van september 2022.

Linde D10 FP double stacker laden en lossen op laad dock
Laden en lossen met de Linde T20SP
Tekst

Krachtige heftrucks voor het snel laden en lossen van vrachtwagens

Om een trailer via de zijkant te laden of te lossen zijn heftrucks de voor de hand liggende keuze. Linde biedt een uitgebreid assortiment aan van zowel elektrische heftrucks als vorkheftrucks met een verbrandingsmotor.

Linde stelt al decennialang de norm voor productiviteit en efficiëntie op het gebied van verbrandingsheftrucks. Mede dankzij de gepatenteerde Linde hydrostaat. Hierdoor zijn deze trucks uitermate geschikt voor kort cyclisch werk, zoals het laden en lossen van vrachtwagen, met name buiten en/of op ruwe ondergronden.

Op vlakke ondergronden en in binnen situaties komen de elektrische vorkheftrucks van Linde om de hoek kijken. Van 1,0 t/m 18,0 ton hefcapaciteit heeft Linde Material Handling de juiste truck voor elke last.

Elektrische truck met de kracht van een verbrandingstruck

In 2021 zorgde Linde met de komst van de Linde 1252 X voor een nieuwe mijlpaal. Het einde werd ingeluid van het belangrijkste onderscheid dat er tot dan toe was tussen elektrische en verbrandingstrucks: de kracht. Deze krachtpatser is namelijk bij een door TÜV gecertificeerde vergelijkingstest uit de bus gekomen als de eerste elektrische truck met dezelfde performance als vergelijkbare trucks met een verbrandingsmotor. En mede door een verhoogde bodemvrijheid kan deze elektrische truck overal worden ingezet waar tot nu toe een verbrandingstruck het werk deed.

Laden en lossen met een 1252 X elektrische truck
Laden en lossen met de X35 elektrische heftruck
Tekst

Compact en lichtgewicht

Moet u laden en lossen in de stad of op andere plekken met weinig ruimte? Dan heeft u naast de bekende handpalletrucks de keuze uit enkele uiterst compacte en wendbare elektrische pallettrucks. Deze elektrische pallettrucks zijn stuk voor stuk lichtgewichten, zodat u ze zelfs in een bestelwagen eenvoudig kunt meenemen:

Mt15 Linde elektrische pallettrucks in oplader
M12 elektrische pallettruck

Advies van een logistiek expert?

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.