Transport en Logistiek

In de transport & logistiek sector is het van het grootste belang dat u uw goederen snel en betrouwbaar van punt A naar punt B krijgt, en daarom moet u kunnen rekenen op heftrucks en magazijntrucks die aan al uw eisen voldoen.
Daarnaast is flexibiliteit van cruciaal belang door snel wisselende klantenbestanden, assortimenten en veranderende logistieke processen.
Transport en Logistiek sector;

Snelheid en doeltreffendheid

In een wereld waarin mensen verwachten dat hun producten de volgende ochtend reeds ben hen staan, zijn doeltreffendheid en snelheid van groot belang. Reken daarom op de kwaliteitsheftrucks van Linde die met hun state-of-the-art technologieën uw transportproces optimaal laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan de Linde Load Control voor een vlotte, intuïtieve bediening van de heftruck, en de optionele bipedaal waarmee u zonder enig tijdverlies van rijrichting kunt veranderen. 
Per slot van rekening: hoe meer goederen u op een dag kunt verwerken, hoe groter uw omzet!

Flexibele huurvloot voor piek- en dalperiodes

De Transport & Logistiek sector is onderhevig aan stevige schommelingen gedurende het jaar, waarbij het ene moment relatief rustig is terwijl er het andere moment plots behoefte is aan een veel groter aantal trucks om aan de vraag van de klanten te kunnen voldoen (denk maar aan de maanden van de salesn of periodes waarin veel cadeautjes worden besteld). 

Om steeds het juiste aantal trucks ter beschikking te hebben, kunt u eenvoudig gebruik maken van onze uitgebreide, flexibele huurvloot. Zo heeft u op elke dag van het jaar het precieze aantal trucks voorhanden waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Producten in Transport en Logistiek

Motrac biedt u verschillende producten voor uw bedrijfsvoering. Diverse trucks kunt u voor meerdere doeleinden inzetten en gebruiken. Maar wanneer gebruikt u nu welke machine?

Het onderstaande voorbeeld laat zien dat de aanschafwaarde van een truck niet het belangrijkste hoeft te zijn. Onderhoud en de inzet van personeel spelen net zo’n grote rol om een goede berekening te maken welke truck geschikt is. Onze specialisten adviseren u graag.
Kijk verder dan enkel de aanschafwaarde:

Producten in Transport en Logistiek

Overzicht van Linde trucks die veel in de Transport en Logistiek sector gebruikt worden.

Geknipt voor kleine ruimtes én hooggeplaatste goederen

In de Transport & Logistiek sector werkt u vaak met een grote verscheidenheid aan opslagruimtes. Maar hoe uw magazijn er ook precies uitziet: met de Linde trucks heeft u steeds een oplossing op maat!

Indien er maar weinig ruimte in uw magazijn is, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze pallettrucks en stapelaars, die geschikt zijn voor werkomgevingen waarin er weinig manoeuvreerruimte is. U kunt echter ook probleemloos onze kleinere driewiel heftrucks inzetten die bekend staan om hun kleine draaicirkel, maar ook bijvoorbeeld onze kleinere vierwielers die – dankzij de specifieke combi-achteras constructie – ook een merkbaar kleinere draaicirkel hebben dan de vierwiel heftrucks van de concurrentie.

En ook indien uw opbergruimtes zeer hoog reiken, heeft u met onze Linde trucks steeds de juiste machine voor uw applicatie. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van onze reachtrucks, smalle gangen trucks of orderverzameltrucks met hoog hefvermogen, of ook van onze heftrucks die enkele onmiskenbare troeven hebben voor hooggeplaatste goederen.

Zo zorgen de hooggeplaatste neigcilinders (exclusief bij Linde!) voor een grotere maststijfheid en dus meer precisie op grote hefhoogte. Daarnaast zorgt ook de Linde Mast Control voor een indrukwekkende stabiliteit van de mast, wat ervoor zorgt dat ook goederen op grote hoogte geen enkel probleem vormen voor uw Linde truck!