Onze missie en visie

Missie
In de snel veranderende markt, zijn we de beste business partner op het gebied van intralogistieke oplossingen, met premium producten én excellente dienstverlening.
Missie en visie;

Onze kernwaarden

Samenwerken
• Ondernemend
• Betrouwbaar


Ambitie

Motrac levert het meest succesvolle - one stop shop - aanbod in logistieke oplossingen gecombineerd met een hoge servicegraad. 

Motrac is meer dan uw leverancier van interne transport oplossingen. Wij zien onszelf als een partner in uw organisatie, waarbij wij altijd uw belang voorop stellen. Wij leveren de hoogste kwaliteit Linde producten, ondersteund met professionele en een complete dienstverlening. Wij verbeteren uw efficiency door uw interne logistiek te optimaliseren en op hoog niveau te laten renderen, altijd en overal.

Visie

Wij hebben duurzame klantrelaties en begrijpen de klantbehoeftes. Daarop anticiperen wij door middel van innovatieve, efficiënte en klantgerichte oplossingen waarbij veiligheid altijd centraal staat. Wij zorgen ervoor dat we onze organisatie continue verbeteren. Samen met onze partners werken wij altijd aan de beste intralogistieke oplossingen.

Hoog op de agenda

Daarnaast hebben we de volgende uitgangspunten hoog op de agenda staan:
Wij denken met u mee en helpen u te besparen op de operationele kosten
Iedere onderneming is uniek, met onze expertise verdiepen wij ons in uw situatie en adviseren wij op maat
Wij helpen de laagste kosten per pallethandling te realiseren
U voorzien met alle logistieke antwoorden; van intern transport tot implementatie en beheer
In Nederland zijn wij zeer succesvol omdat wij als A-merk oplossingsgericht mee denken en rendementsverbetering van het logistieke proces centraal stellen