Shuttles, pocket sorters, agv’s, liftkasten, robots. Onder druk van de oprukkende e-commerce veroveren ze meer en meer hun plek in de magazijnen, ook in Nederland. Handjes worden steeds vaker vervangen door slimme techniek.
Tekst

Impact van Robots en Automatisering

Het juiste material handling systeem bestaat niet. Iedere operatie vraagt namelijk om een specifieke oplossing. Met de oprukkende mechanisering in vele vormen, neemt ook de keuze toe. Welk systeem past het beste bij jouw operatie, waar moet je op letten en wat is de ervaring van anderen?

Op de Material Handling Dag van Logistiek.nl komen vele logistieke professionals en ervaringsdeskundigen bij elkaar. Spraakmakende bedrijven delen hun kennis en ervaringen tijdens de expert- en kennissessie en op het beursplein.

Samen met ons zusterbedrijf Lalesse Logistic Solutions nemen we u graag mee in onze logistieke oplossingen. Als relatie van Motrac bieden we u daarom gratis entree aan.

Tekst

Gratis entree

Vraag nu uw VIP code aan waarmee u een gratis kaart kunt claimen. Wilt u een VIP code ontvangen? Stuur een mail naar marketing@motrac.nl en wij zorgen dat u deze code via e-mail ontvangt.

Zien we u op dinsdag 5 oktober op onze stand of bij één van de sessies?

Locatie

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222AA 's-Hertogenbosch

(zie route)

Meer informatie: https://www.materialhandlingdag.nl