TuinVisie kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde

“Om onze levertijd richting klanten te garanderen is uitval van heftrucks niet acceptabel. Dat voorkomen wij met de kwaliteit en bedrijfszekerheid van Linde heftrucks.”
Praktijkcase Tuinvisie;
TuinVisie is een producent, importeur en leverancier van een breed assortiment tuinproducten. Vanuit Enter en Utrecht levert het bedrijf dagelijks aan een groot aantal dealers en hoveniers in heel Nederland.

Logistieke uitdaging

tuinvisie logoDe meeste producten die TuinVisie levert, zijn zwaar en liggen verspreid over buitenterreinen in Enter en Utrecht opgeslagen. Klanten die voorraadartikelen voor elf uur ‘s ochtends bestellen, krijgen deze nog dezelfde dag geleverd. “De heftrucks waarmee onze chauffeurs alle orders verzamelen is bedrijfskritisch materieel dat onder industriële omstandigheden wordt gebruikt en niet stil mag staan”, vertelt Logistiek Manager Arnold Breukink. “Daarom zijn de kwaliteit en bedrijfszekerheid voor ons doorslaggevende redenen geweest om weer voor Linde te kiezen.
TuinVisie: kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde
TuinVisie: kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde

Oplossing

TuinVisie heeft onlangs 12 heftrucks vervangen. Deze producent, importeur en leverancier van tuinproducten heeft opnieuw voor een all-in leasecontract van MotracLinde gekozen. Vanwege de zware gebruiksomstandigheden op buitenterreinen is de keuze van TuinVisie opnieuw op H30D-modellen gevallen. Deze hebben voldoende hefvermogen voor de zware pallets met producten en zijn makkelijk manoeuvreerbaar.

Resultaat

“In vergelijking met onze vorige H30D-modellen verbruikt Linde’s nieuwe generatie dieselmotor zo’n 10 tot 15% minder brandstof, dankzij de automatische motorafslag, afremmen in de bochten en de LED-verlichting.” De trucks zijn door de Linde Curve Assist, die indien nodig automatisch de rijsnelheid in bochten aanpast en het Linde ProtectorFrame beschermdak, veiliger geworden om mee te werken. “Dat soort standaard aanwezige veiligheidsvoorzieningen zijn voor ons bedrijf ook belangrijke selectiecriteria. Verder zijn alle heftrucks nog uitgerust met een goede kachel en radio om het gebruikscomfort voor de chauffeurs te verhogen”, vertelt Breukink.
TuinVisie: kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde
TuinVisie: kiest opnieuw voor kwaliteit en bedrijfszekerheid Linde
Klantcase-Parlevliet

Optimalisatie van Intern Transport

Parlevliet & Van der Plas: 20% daling ziekteverzuim

“De Linde heftrucks zijn van een zodanige kwaliteit dat de economische levensduur langer is dan bij andere merken.”

Praktijkcase Ter Steege Groep

DHZ / Bouwmarkt

Ter Steege Handel kiest voor kwaliteit en veiligheid Linde heftrucks

“Voor ons was de kwaliteit, en dus de bedrijfszekerheid, een belangrijk selectiecriterium, omdat op een aantal vestigingen maar één heftruck of reachtruck aanwezig is voor alle logistieke werkzaamheden”

Frisia Zout investeert in duurzame Linde heftrucks

Optimalisatie van Intern Transport

Frisia Zout investeert in duurzame Linde heftrucks

“Na onze testperiode waren de betrokken chauffeurs zo enthousiast over het rijcomfort van de elektrische Linde heftruck, dat ze mij letterlijk vroegen of het mogelijk was om die aan te schaffen.”