Tekst

Al 30 jaar maakt Slootman-Claassen, bloembollenbedrijf met akkerbouw in Espel, gebruik van het merk Linde voor hun transport en opslag werkzaamheden. “De ergonomie heeft ooit de doorslag gegeven om voor Linde heftrucks te kiezen”, vertelt Rence Slootman. “Tot op heden is de ergonomie van Linde nog steeds niet te evenaren door de andere heftruckleveranciers en blijven wij trouw aan Linde trucks.”

“In onze business is het belangrijk dat we kunnen vertrouwen op onze heftrucks tijdens de seizoenpieken. Stilstand is funest”, vervolgt Rence. “De verbrandingsserie van Linde liep 30 jaar geleden al ver voor met de hydrostaat. Hierdoor hebben wij een hogere capaciteit en is de handling snelheid hoger. In drukke tijden halen wij ons voordeel uit de wendbaarheid van de Linde op een klein oppervlakte. Zoals mijn buurman altijd zegt; Linde heftruck maakt net het verschil in werktijd om te kunnen schaften, of niet.”

Sinds de aanschaf van de eerste heftruck verzorgt Motrac het onderhoud aan de trucks van Slootman. “Gelukkig hebben we nauwelijks storingen aan de trucks en kunnen wij bij groot onderhoud altijd in goed overleg bepalen wat er gerepareerd wordt. Ik denk dat de kennis en expertise van de monteur bijdraagt aan een truck waar wij op kunnen vertrouwen en die ons niet in de steek laat”, besluit Rence.

Bekijk alle elektrische Linde heftruck >

Slootman-Claassen - gebruikt Linde heftruck in opslag
Slootman-Claassen - akkerbouw Linde trucks op land
Slootman-Claassen - medewerkers bekijken gedroogde bloembollen
Slootman-Claassen - Medewerker gebruikt heftruck Linde in magazijn
Slootman-Claasen - Heftruck Linde in magazijn
Slootman-Claasen - Medewerker werkt aan bloembollen, bloembollen in kist op voorgrond