Tekst

Overzicht per intern transport toepassing

Welke interne transportoplossingen Op-Maat kunnen wij u aanbieden:

Laden & lossen

Laden & lossen

Binnen het Linde productassortiment vindt u de perfecte heftrucks en pallettrucks om vrachtwagens en bestelwagens snel te laden en te lossen.

Opslag & transport

Opslag & transport

Met de Linde pallettrucks, reachtrucks, stapelaars en smalle gangen trucks beschikt u over interne transportoplossingen op maat voor opslag op elke hoogte.

Orderverzamelen

Orderverzamelen

In het assortiment Linde orderpicktrucks vindt u horizontale, verticale en semi-automatische orderverzameltrucks voor een efficiënt orderpickproces.
Tekst

Voor elke toepassing een oplossingen

Of uw onderneming nu een klein familiebedrijf of een grote multinational is, of u nu in een geautomatiseerd warehouse werkt of af en toe een bestelwagen moet uitladen: bij Motrac vindt u voor elke uitdaging een oplossing Op-Maat. Binnen het assortiment Linde heftrucks en magazijntrucks krijgt u namelijk de keuze uit 10 categorieën, die hun gebruiker specifieke voordelen opleveren:

Advies van een logistiek expert?

Formulier
Waarmee kunnen we u helpen? *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.