Op 28 september 2022 vindt het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats in het Van der Valk hotel in Dordrecht. Dé ontmoetingsplek voor producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden uit de chemische industrie. Omdat wij als totaalaanbieder van interne transportoplossingen veilig werken hoog in het vaandel hebben staan, is Motrac één van de sponsoren van deze Chemiebeurs.
Tekst

Inspirerend programma

Onder leiding van de dagvoorzitter presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen over onder andere logistieke- en chemische processen. En uiteraard zijn onze experts aanwezig om u te vertellen over onze Linde ATEX trucks en geven ze u graag advies over het gebruik van intern transport in ATEX zones.

Linde Atex trucks

Gevaarlijke stoffen worden tijdens het hele productieproces opgeslagen en vervoerd: van de opslag van grondstoffen, het vervoer voor verdere verwerking tot en met het vervoer en de opslag van de eindproducten. Of u nu werkt in de chemie, food, logistiek of recycling, in tal van industrieën ontstaan potentieel explosieve mengsels van gassen, dampen en/of stof.

Industriële trucks die in deze gevaarlijke zones worden gebruikt, moeten een uitgebreide explosiebeveiliging kunnen garanderen. Tegelijkertijd moeten ze net zo efficiënt en ergonomisch zijn als op elk ander gebied van intralogistiek. De explosiebeveiliging van Linde voldoet aan de EU-regelgeving (EN 1755) én de ATEX-richtlijn (2014/34/EU). Zo kan Motrac voor iedere industrie de juiste truckoplossing leveren, die is afgestemd op úw processen. Onze experts vertellen u er op de beurs graag meer over.

Entreekaarten voor Chemiebeurs

Wilt u de Chemiebeurs bezoeken en in contact komen met andere spelers uit de chemische industriewereld? Koop kaarten via de website van de Chemiebeurs. Wij zien u graag op woensdag 28 september op de Chemiebeurs!