Tekst

Occasions

Heeft u hoogwaardig intern transport nodig, maar wilt u (nog) niet in een nieuwe machine investeren? Motrac biedt u gebruikte Linde heftrucks en magazijntrucks tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De trucks voldoen aan de originele fabrieksspecificaties van Linde en worden geleverd met Linde Approved en BMWT-keurmerk. Alle trucks worden volledig gecontroleerd volgens fabrieksspecificaties en revisie.
Zo koopt u de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe truck, voor de prijs van een tweedehands truck!

Tekst

Revolutionaire generatie krachtpatsers

De eerste E-trucks met de performance van IC-trucks

De nieuwe generatie elektrische vorkheftrucks van Linde luiden het einde in van het belangrijkste onderscheid dat er tot op heden was tussen elektrische en verbrandingstrucks: de kracht. De lijnen van elektrische en IC trucks met hefcapaciteiten van 1,2 tot 8 ton worden op een gemeenschappelijk, schaalbaar platform ontwikkelt. Hiermee is Linde de enige fabrikant die alle aandrijfsoorten en energiesystemen op één technisch platform aanbiedt.

Daarnaast is Linde de eerste fabrikant in de markt die de weg vrijmaakt voor het vervangen van verbrandingstrucks door elektrische trucks, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Zo is de X20 – X35 de eerste en enige elektrisch aangedreven vorkheftruck die kan worden ingezet waar voorheen alleen een heftruck met verbrandingsmotor kon worden ingezet. Uw voordeel: 25% productiever dan concurrerende trucks.

Motrac DNA

Motrac is meer dan een leverancier van interne transport oplossingen. Wij zien onszelf als een partner in de organisatie van onze klanten, waarbij wij altijd het belang van de klant voorop stellen. Wij leveren de hoogste kwaliteit Linde producten, ondersteund met professionele en een complete dienstverlening. Wij verbeteren efficiency door interne logistiek te optimaliseren en op hoog niveau te laten renderen, altijd en overal.

Vaak bekeken

Coldstore

Motrac is dé intern transport partner voor koel- en vrieshuizen. Wij hebben al veel relaties in de coldstore branche mogen helpen hun uitdagingen om te buigen naar oplossingen.
Lees meer

Wij kennen uw markt

Elke branche kent specifieke wensen, eisen, wetgevingen en prioriteiten. We hebben bij Motrac jarenlange ervaring en expertise opgebouwd binnen verschillende bedrijven en branches.
Lees meer

Kernwaarden

Statistieken

Statistieken

Kom gerust langs in deze vestiging om te zien of er een interessante occasion voor u beschikbaar is. Ook nemen wij u mee door het hele proces van binnenkomst van de tweedehands (hef)truck tot het refurbishen naar een Linde Approved truck.

Veiligheid

Veiligheid

Voor bedrijven die hoogwaardig intern transport materieel nodig hebben, maar nog niet in nieuwe machines willen investeren, biedt het Linde Approved programma voor intern transportmaterieel een uitstekend, rendabel alternatief.

Innovatie

Innovatie

Met onze servicecontracten beperkt u de productstilstand tot een minimum, u bespaart geld en zit qua veiligheid altijd op het hoogste niveau. Onze Service adviseurs denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossingen voor uw logistieke vraagstukken.
Tekst

Verhuur & financiering

Snel, betaalbaar en flexibel een heftruck huren? Wij beschikken over een jonge huurvloot van maar liefst 2500 Linde trucks die direct voor u beschikbaar zijn.

Waarom een Linde heftruck huren?

  • Geen verhoging investeringskosten
  • Eenvoudig tijdelijk uw capaciteit verhogen
  • Uw vaste truckvloot flexibel op- en afschalen

Altijd de juiste Linde huurtruck dankzij deskundig advies van ons verhuurteam

Voor verschillende werkzaamheden kunnen verschillende type heftrucks of magazijntrucks nodig zijn. Ons ervaren verhuurteam denkt mee en geeft u een deskundig advies. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wat de situatie is. Onze specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden geschikt is. Indien gewenst zorgen wij ook voor geschikte voorzetapparatuur. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Formulier
Achternaam
more items
Video thumbnail