CO2-Prestatieladder

Motrac heeft zich met niveau 3 gecerticifeerd op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een erkend instrument dat in Nederland wordt ingezet door overheidsorganisaties en het bedrijfsleven om CO2-bewust handelen te stimuleren.

Daarnaast profiteren bedrijven die aantoonbaar in het bezit zijn van certificering op de CO2-Prestatieladder, van een fictieve korting bij aanbesteding. Motrac geeft juist deze bedrijven een zet in de goede richting, om zich op het hoogste niveau te kunnen profileren en stimuleert daarbij bewustwording in de gehele keten.


Lees meer over Motrac en de CO2-Prestatieladder.

Download hier ons CO2-certificaat

Tekst

SKAO

Ieder jaar levert Motrac een voortgangsrapport met daarin onder andere de CO2-voetafdruk van het afgelopen jaar aan aan Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), de onafhankelijk eigenaar en beheerder van de CO2-Prestatieladder.

CO2 voortgangsverslag en energie actieplan 2024
CO2 voortgangsverslag en energie actieplan 2023
CO2 voortgangsverslag en energie actieplan 2022
CO2 voortgangsverslag en energie actieplan 2021
CO2 voortgangsverslag en energie actieplan 2020

Voor meer informatie over certificaathouders klikt u hier.

ISO 9001

Motrac is ISO 9001 gecertificeerd om de kwaliteit van onze producten, service en diensten op het hoogste niveau te houden. Dit bereiken wij door gestructureerd kwaliteitsmanagement.

Het certificaat is geldig voor al onze producten en diensten; van inkoop en verkoop tot leasen en verhuur.


Download hier ons ISO 9001 certificaat

VCA

Motrac is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu Checklist Aannemers. Het waarborgen van veiligheid bij Motrac én bij onze klanten is onze hoogste prioriteit.

Om veilige werkcondities te creëren hebben al onze onderhoudstechnici grondige veiligheidstrainingen doorlopen.


Download hier ons VCA certificaat

BMWT-Keur

Onze monteurs zijn BMWT getraind en bevoegd om heftrucks te keuren. Jaarlijks keuren wij meer dan 10.000 heftrucks volgens BMWT richtlijnen.

Daarnaast worden door Motrac BMWT-gecertificeerde heftrucktrainingen gegeven. Dit doen wij bij voorkeur op locatie, zodat trainingsomstandigheden precies overeenkomen met de praktijk. Motrac heeft ervaren trainers en de trainingen worden in kleine groepen gegeven.


Download hier ons BMWT-Keur certificaat