Tekst

Heftruck veiligheidstrainingen: voorkom schade en letsel

Een veilige werkomgeving voorkomt niet alleen onnodige schades en persoonlijke letsel. Het verhoogt tevens de performance in bedrijfsvoering en zorgt voor een forse kostenbesparing.

Wat feiten op een rij…

  • 25% van heftruck gerelateerde ongevallen is het resultaat van een gebrekkige training
  • Jaarlijks gebeuren er zo’n 1700 ongevallen met heftrucks
  • Per jaar vinden er gemiddeld 7 dodelijke ongevallen met een heftruck plaats

Het aantal schades aan producten, heftrucks en persoonlijk letsel in de interne logistiek moet omlaag. Dit levert een veilige werkomgeving voor medewerkers. Uiteraard zorgt een veilige werkomgeving voor een aanzienlijke besparing in kosten. Goede getraind personeel

Onze heftruck trainingen

De trainingen worden gegeven in kleine groepen. Zo krijgt iedere deelnemer de juiste aandacht tijdens de cursus. Ook verbetert hierdoor de rijvaardigheid van de cursisten aanzienlijk. De trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers.

Trainingsaanbod heftrucks:

  • Rijvaardigheidstest Heftruck
  • Gebruikersinstructie Heftruck
  • Veilig gebruik Heftruck Westpoort
heftrucktrainingen
heftrucktrainingen
Tekst

Maatwerk trainingen

Onze trainingen zijn maatwerk en dus toegespitst op uw wensen. Wij stemmen de exacte inhoud en de focusgebieden van de training met u af.

InCompany of in één van de simulatiemagazijnen

Bij voorkeur wordt de heftrucktraining op uw bedrijfslocatie gegeven (InCompany). Zo is de training namelijk zo realistisch mogelijk en kan deze ook direct afgestemd worden op uw situatie.
Trainingen kunnen ook verzorgd worden in één van de simulatiemagazijnen van Westpoort in Amsterdam, Den Bosch, Waddinxveen en Meppel. Bijna elke situatie kan nagebootst worden.

Advies over de trainingen?

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvend advies Op-Maat.

Formulier
Maak uw keuze *
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.