Niemand kan voorspellen hoe de toekomst in transport en logistiek eruitziet. Wat we wél kunnen doen, is onze operaties weerbaarder, wendbaarder en efficiënter maken. Oftewel, inspelen op de toekomst. Op 8 & 9 november 2023 staat Motrac op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Laat je inspireren voor concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Met als thema: ‘Fit for the Future’.
Tekst

Is uw warehouse klaar voor de toekomst?

Geautomatiseerde trucks nemen taken over van werknemers, vergroten het verwerkingsvolume en verminderen het aantal fouten en ongevallen in het magazijn. AGV's zijn daarmee de toekomst van efficiënt intern transport. Vandaar de vraag of uw warehouse toekomstbestendig is. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan AGV’s? Volautomatische trucks die geïntegreerd kunnen worden in uw operatie, maar ook autonoom opereren, naast conventionele trucks in te zetten zijn, 24/7 hun werk kunnen doen en bovendien het aantal ongevallen in uw warehouse verminderen. Onze experts staan op woensdag 8 en donderdag 9 november op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs en adviseren u graag.

Thema’s van de Motrac-stand

Connectiviteit en automatisering zijn naast veiligheid, energie en ergonomie onmisbare uitgangspunten voor Motrac. Op ICT & Logistiek leggen wij de nadruk op deze eerste twee pijlers. Daarnaast vertellen we u graag meer over onze totaaloplossingen in combinatie met magazijnstellingen voor volledige inrichting van uw warehouse.

  • Connectiviteit:

Wilt u op ieder moment van de dag toegang hebben tot de actuele status van uw truckvloot, zodat u uw magazijn- en transportprocessen kunt optimaliseren? Graag maken wij u wegwijs in ons Linde Connect: fleetmanagement systeem, ons intelligente vlootbeheersysteem met realtime gegevenstoegang.

  • Automatisering:

Als totaalaanbieder biedt Motrac slimme oplossingen op gebied van intern transport. Naast manueel te bedienen hef- en magazijntrucks, bieden we een ruim scala aan Automated Guides Vehicles (AGV's) die de taken overnemen van werknemers, het verwerkingsvolume vergroten en het aantal fouten en ongevallen in het magazijn verminderen.

  • Magazijninrichting (racking)

Voor elk type magazijn of warehouse hebben wij de juiste oplossing qua stelling en truck, volledig afgestemd op de wensen van uw bedrijf om zo uw magazijn en uw logistieke processen te optimaliseren.

Linde connect: fleetmanagement
Linde L-Matic AGV's
Tekst

Kom naar Logistiek & ICT

Ontdek de toekomst van logistiek met Motrac's geavanceerde oplossingen en automatiseringen. Of u nu uw warehouse wilt transformeren of deze verder wilt optimaliseren, onze technologieën bieden de mogelijkheid om efficiënter, economischer en veiliger te werken. Met jarenlange ervaring en een focus op innovatie, helpen we u een voorsprong te nemen in de industrie. Kies voor een toekomst bestendige logistieke inzet.

Op onze stand zal ook onze Linde L-Matic te zien zijn. Deze automatische stapelaar is uitermate geschikt voor opslag of verplaatsing van goederen op laag niveau. Dankzij de geo-technologie opereert de L-MATIC zelfstandig en flexibel in ieder warehouse, als individuele truck of als onderdeel van een geheel geautomatiseerde vloot. Wij zien u graag op onze stand. U vindt Motrac in Hal 4, stand 04.C099A.

Gratis tickets en registratie

Toegang tot ICT & Logistiek is gratis. Wel dient u zich voorafgaand aan uw bezoek te registreren via de website van de beurs. Dit doet u via deze link.