Onze deelname aan Logistica Next was een groot succes. Bezoekers konden hun ogen uitkijken op onze stand. Er is door de bezoekers veel informatie vergaard, nieuwe inzichten zijn opgedaan, er is kennisgemaakt met onze (nieuwe) producten en diensten én mogelijke vragen van geïnteresseerden zijn beantwoord. Heeft u de beurs niet kunnen bezoeken of wilt u graag alles nog eens op een rijtje voorbij zien komen? Wij praten u graag nog even bij en geven u via een video een klein beetje de Logistica beleving.

Tekst

Motrac stond op de Logistica met:

Twee compacte meelooptrucks voorzien van Lithium ION batterij die manoeuvreren in krappe ruimtes nog eenvoudiger maken. De trucks zijn buitengewoon stil en leverbaar in coldstore uitvoering én met Piekcertificaat.

De eerste en enige elektrisch aangedreven vorkheftruck, die kan worden ingezet waar voorheen alleen een heftruck met verbrandingsmotor kon worden ingezet.

Ideaal voor het autonoom vervoeren van materiaal over korte en middellange afstanden in krappe ruimtes, flexibel is op- en af te schalen, snel te implementeren en 24/7 inzetbaar is én daardoor bijdraagt aan de optimalisatie van magazijn- en transportprocessen.

- Linde Connect: fleetmanagement systeem, dat uw trucks met elkaar verbindt, u voortdurend informeert over de actuele status van uw vloot, ongeautoriseerd gebruik van de trucks voorkomt en onzorgvuldig rijgedrag beperkt.

- Linde TruckSpot, een optisch waarschuwingssignaal om aan te geven dat de truck nadert.

Motrac biedt een totaalconcept voor uw magazijninrichting: van ontwerp en engineering, tot productie, installatie en onderhoud.

Deze mast zorgt ervoor dat de chauffeur 27% beter zicht heeft op de last en de omgeving en de truck een tot wel 20% hoger restdraagvermogen heeft.

  • Game chairs

Op twee game chairs werd de nieuwe revolutie 'sturen zonder stuur' ervaren. Een nieuw niveau van ergonomisch, gebruiksvriendelijk rijden dat tot 45% minder elleboogbelasting geeft en tot 25% minder schouderbelasting. Daarnaast heeft de chauffeur een beter zicht op de vorken door het weggevallen stuurkolom. Deze zogenoemde Linde Steer Control is verkrijgbaar als joystick en als ‘ministuur’.

In het theater gaven onze experts een presentatie over ‘Veiligheid zonder afbreuk te doen aan productiviteit en efficiëntie’. Ze namen de toehoorders mee in de wereld van intern transport, waarin constante waakzaamheid van al het betrokken personeel vereist is: dode hoeken, slecht zicht en afleidend lawaai zijn altijd aanwezige veiligheidsrisico's in intralogistieke en productieomgevingen. En ze vertelden over de weg naar nul ongevallen en schade op de werkvloer waarbij ons unieke Linde Safety Guard assistentiesysteem een rol kan spelen. Het detecteert gevaren voordat ze zich voordoen en dat zonder de productiviteit en efficiëntie in gevaar te brengen. De Safety Guard kan om hoeken en door muren heen kijken en vermindert automatisch de snelheid.

Tekst

Meer weten?

Geïnteresseerd geraakt in één van deze of onze andere producten en diensten? Wilt u graag een afspraak met één van onze adviseurs? Dat kan uiteraard. Via onze website neemt u eenvoudig contact met ons op. Heeft u al eerder contact gehad met één van onze adviseurs, dan kunt u hem of haar uiteraard ook direct contacten.

Om de beurs toch nog een beetje te beleven hebben we nog een leuke film van onze stand.

Video thumbnail
Linde X30 & Safety Vest
Linde C-Matic onder AMR tafel
Linde Steer Control met joystick
Linde Steer Control met ministuur