Tekst

Subsidie op de aanschaf van een elektrische Linde heftruck

Subsidie groen-economisch herstel 2022

U wilt uw landbouwbedrijf verduurzamen? Met de subsidie 'groen-economisch herstel 2022' van het economische herstelfonds (EHF), ontvangt u subsidie op de aanschaf van een elektrische Linde heftruck. De overheid stimuleert en ondersteunt landbouwers met deze subsidie. Wellicht komt u in aanmerking voor de subsidie ‘Investeren in groen-economisch herstel’. Sinds 20 december 2021 kunt u subsidie aanvragen voor o.a. een nieuwe elektrische heftruck (categorie D1). U kunt tot en met 14 februari 2022, 17:00 uur uw aanvraag indienen.

Jonge landbouwers subsidie POP3

Met de POP3 jonge landbouwers subsidie regeling, ontvangt u tot € 20.000,- subsidie op de aanschaf van een elektrische Linde heftruck. Lees hier meer over deze subsidie en de voorwaarden. Bent u landbouwer en jonger dan 41 jaar? De overheid stimuleert en ondersteunt jonge landbouwers bij de aanschaf van duurzame investeringen. De subsidie is onderdeel van het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Tekst

Onze nieuwste aanwinst, iets voor u?

De eerste elektrische heftruck in de markt met de performance van een verbrandingstruck! Het beste van twee werelden: de Linde Krachtpatser Xtreme

Werken in uitdagende omgevingen? Daar draaien de nieuwe X-trucks hun spreekwoordelijke handen niet voor om. Waarbij ‘normale’ elektrische heftrucks voorheen de grenzen van hun prestaties bereikten, werkt de X onverstoorbaar verder.

Oneffen terreinen, steile hellingen en het verplaatsen van zware lasten vormen geen enkel probleem. Door de extra bodemvrijheid die is gecreeerd, presteren de X20 - X35 heftrucks zelfs op zeer oneffen ondergronden optimaal. Bovendien kan de X truck tegen blootstelling aan grote hoeveelheden stof en vuil.

Bekijk de nieuwe Linde Krachtpatser Xtreme >

subsidie subsidie 'groen-economisch herstel'Linde
subsidie subsidie 'groen-economisch herstel'Linde
Tekst

Benieuwd of u in aanmerking komt?

Bekijk of u in aanmerking komt voor de EHF subsidie.

Tekst

Voordelig investeren in een milieuvriendelijke Linde heftruck?

Met de elektrische heftrucks van Linde haalt u een betrouwbare en duurzame machine in huis.

  • Unieke kleine draaicirkel
  • Specifieke truckconfiguraties voor werken in gekoelde ruimtes
  • Li-ION batterij behoort tot de mogelijkheden
  • Veel veiligheidsopties beschikbaar
  • Ergonomische perfectie: stressvrij werken
Tekst

"De Linde heftruck maakt het verschil om te kunnen schaften, of niet"

Al 30 jaar maakt Slootman-Claassen, bloembollenbedrijf met akkerbouw in Espel, gebruik van het merk Linde voor hun transport en opslag werkzaamheden. “De ergonomie heeft ooit de doorslag gegeven om voor een Linde heftrucks te kiezen”, vertelt Rence Slootman. “Tot op heden is de ergonomie van Linde nog steeds niet te evenaren door de andere heftruckleveranciers en blijven wij trouw aan Linde trucks.” Lees meer over Rence zijn ervaring met Linde trucks >

Slootman-Claassen - medewerkers bekijken gedroogde bloembollen - ontvang tot 20000 subsidie
Slootman-Claassen - Medewerker gebruikt heftruck Linde in magazijn - ontvang tot 20000 subsidie

Offerte milieuvriendelijke Linde heftruck?

Formulier
Aanhef *
Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.