De ogen van de wereld zijn dit weekend op Zandvoort gericht. 36 jaar heeft Nederland erop gewacht en dit weekend gaat het dan eindelijk gebeuren. Formule 1 is terug in Zandvoort. Een fantastisch spektakel en Motrac mag daar met onze Linde heftrucks haar steentje aan bijdragen. Iets waar we ontzettend trots op zijn.

Bijna 30 trucks

Met 10 ritten van 4 grote vrachtwagens zijn er bijna 30 trucks naar Zandvoort gereden om daar hún krachten te tonen. Een uiteenlopend assortiment elektrische én verbrandingstrucks zorgt ervoor dat teams, leveranciers en partners hun producten op de juiste plaats gezet krijgen.

Tekst

Van de wendbare E20 tot de krachtige H70, allemaal dragen ze eraan bij om de Formule 1 tot een succes te maken. Zo worden de trucks onder meer gebruikt door de teams om onderdelen van de raceauto’s te verplaatsen. Voor leveranciers kan het zijn dat alle kratten drinken en dozen versnaperingen op de cateringlocaties worden neergezet. En voor partners dat de merchandise in de juist stands afgeleverd wordt.

Tekst

Demo- en verhuurtrucks

Alle trucks komen uit de demo- of de verhuurvloot. Ze zijn speciaal nog even goed gecheckt, wat we bij Motrac uiteraard altijd doen voordat we ze afleveren bij een klant. Daarnaast is een groot deel van de trucks voorzien van extra lange vorken, omdat de wens was, dat de trucks vanaf de zijkant de vrachtwagens konden lossen. En omdat veiligheid een belangrijk aspect is, zijn er vooral open trucks geleverd. Hierdoor blijven de bestuurders tussen al het rumoer rondom hen toch goed met hun omgeving in contact.

formule 1 Zandvoort vrachtwagens en truck - bericht heftrucks op Zandvoort
Vrachtwagen op Zandvoort - bericht heftrucks op Zandvoort
Tekst

Ook een truck nodig?

Heeft u een huur- of demotruck nodig? Na de Formule 1 krijgen de trucks even de tijd om op adem te komen en te genieten van hun ‘moment of fame’ terwijl wij ze weer goed na lopen. Toch zullen ze snel weer ‘met alle bandjes op de grond’ moeten komen en weer over moeten gaan tot de orde van de dag. Dan zijn ze weer door u te huren. Nagenietend van hun avontuur op het circuit.

formule 1 Zandvoort truck op baan - bericht heftrucks op Zandvoort