Royal Reesink

Royal Reesink, het moederbedrijf van Motrac, werd in 1786 opgericht en in 2003 verkreeg Reesink B.V. de titel Koninklijk.
Royal Reesink;

Royal Reesink in een oogopslag

Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Onze klanten zijn logistieke centra, agrarische bedrijven, bosbouw- en groenvoorziening bedrijven, openbaar groen en golfbanen, industriële en constructiebedrijven, loonwerkers, waterschappen en (lokale) overheden.

Royal Reesink werkt nauw samen met A-merk fabrikanten aan schonere, slimmere en efficiëntere apparatuur en systemen. Al meer dan negen generaties zijn wij de partner voor onze leveranciers en klanten. Met 35 bedrijven in 10 landen, elk met een eigen marktspecifiek distributienetwerk, zijn wij sterk internationaal én lokaal vertegenwoordigd.

We gaan verder dan het verkopen, leasen of verhuren van machines en systemen. Onze kernactiviteit is het leveren van service, ondersteuning en training tijdens de levensduur van machines. Via onze distributienetwerken zorgen we voor lokaal onderhoud, reparaties en levering van (originele) onderdelen om de levensduur van de apparatuur te maximaliseren en de totale kosten voor onze klanten te minimaliseren.

Hoewel we een Nederlands bedrijf zijn met een sterke basis in Nederland, heeft Royal Reesink een sterke internationale aanwezigheid in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Kazachstan, Denemarken, Ierland, Turkije, Canada en Zuid-Afrika. Deze landen bedienen wij vanuit ons negen divisies:

 Divisie overzicht 31

Groei en innovatie

We zijn ervan overtuigd dat we klanten nog beter kunnen bedienen door inzet van innovaties, onze specialistische kennis van wholesale, retail engangement en specialistische sectoren. Samen met bestaande en nieuwe leveranciers, maar ook door samenwerking tussen bedrijven in de toekomst. Door slimme samenwerkingen realiseren we meer ruimte voor innovatie en doorontwikkeling. Ons unieke servicenetwerk geeft ons de mogelijkheid om een breed en complementair portfolio aan equipment en toebehoren aan te bieden.

 

Ons bedrijf is niet voor niets zo oud. In al die jaren zijn we blijven veranderen en innoveren. Meer dan 65% van onze business bestaat op dit moment uit service en support voor machines en toebehoren. We werken met onze leveranciers en dealernetwerken constant aan de dienstverlening aan onze klanten. Leveranciers, aandeelhouders, investeerders en niet in de laatste plaats onze medewerkers dragen iedere dag weer bij aan de positieve ontwikkeling van Royal Reesink. Alleen zo kunnen we uitdagingen van vandaag aan en blijven we de beste service bieden.
De bedrijven die horen bij Royal Reesink koesteren hun eigen identiteit en dragen deze uit. Zij passen bij Royal Reesink anders waren zij er geen onderdeel van. Elk hebben ze een eigen business en eigen pakket aan merken.