Tekst

Vandaag een Linde huurtruck nodig in regio Rijnmond?

Motrac heeft een speciale locatie voor daghuur in de Rotterdamse haven. Vanuit dit verhuurcentrum leveren wij huurtrucks aan diverse bedrijven in de regio Rijnmond. O.a. Rotterdam, Zwijndrecht, het Rotterdams havengebied, de Maasvlakte en Moerdijk.

Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit en snelheid. Een schip of vrachtwagen lossen? Goederen verplaatsten? Zwaar of licht? Er is altijd een truck beschikbaar die past bij uw situatie.

Binnen 24 uur geleverd
Bestelt u vandaag uw huurtruck, dan wordt deze binnen 24 uur bij u afgeleverd. Wij hebben een grote en flexibele vloot waar altijd een truck voor uw behoefte te vinden is. U huurt in ons Rotterdamse verhuurcentrum o.a. de volgende Linde trucks:

  • Elektrische heftrucks (E16, E25)
  • Diesel heftrucks (H25)
  • Reachtrucks (R14)
  • Pallettrucks (T20 SP)

Altijd de juiste truck dankzij deskundig advies van ons verhuurteam
Voor verschillende werkzaamheden zijn verschillende trucks nodig. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wat de situatie is. Ons ervaren verhuurteam denkt mee en geeft u een deskundig advies. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw piekmoment op te vangen.

Advies of offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en een adviseur neemt binnen een werkdag contact met u op.

Formulier
Aanhef *
Ik kan deze toestemming te allen tijde intrekken, daarna ontvang ik geen nieuwsbrieven meer. Uw informatie wordt nooit met derden gedeeld. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens vindt u in ons Privacybeleid.